Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft fegyvert bárki vásárol...

Airsoft fegyvert bárki vásárolhat?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni majd egy airsoft fegyvert és azt szeretném kérdezni hogy ehhez ugye nem kell semmilyen engedély? Bárki tarthat otthon ilyen fegyvereket?

2012. jún. 26. 20:21
 1/8 dirtboy ***** válasza:
igen bárki,az csak egy játék nem pedig fegyver
2012. jún. 26. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
jó csak azért gondoltam mert vannak köztük elég bikaerős fegyverek is :D és amúgy szállítani hogy lehet ezeket a fegyvereket?
2012. jún. 26. 20:35
 3/8 dirtboy ***** válasza:
gondolom városban a dobozában mivel megtévesztésre alkalmas,falun meg l eszarják ha vállon viszed azzal sem foglalkoznak,legalábbis erre felé már láttam párszor hogy mentek ki úgy az erdőbe aztán a kutya sem foglakozik velük.
2012. jún. 26. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Székesfehérváron egy airsoftos ismerősöm az ak replikáját málhazsákban szállította de nem fért bele teljesen ezért egy nagy zoknit húzott a csövére... nem vette észre, hogy a zokni leesett, a főutcán állítólag 8 an is hívták a rendőrséget az utca végén kommandósok kapcsolták le... végül jót röhögött ő is meg a rendőrök is, és csak azért büntették meg mert nem szabad betárazva hordani...
2012. jún. 26. 21:30
 5/8 Jakus Tamás ***** válasza:

Minden ilyen kérdésnél elmondom hogy aki most ismerkedik ezzel a sporttal az olvassa el a MASZ-t.

Az airsoft 16 éves kortól űzhető sport szinten, csapatban. És 18 éves korig szülői engedéllyel.

Ami a fegyver szállítását illeti. Mivel pánikkeltésre alkalmas tárgy ezért semmilyen körülmény és alkalom során nem láthatja más mi van a hordtáskában. Komoly több 100ezer ft-os büntetés is befigyelhet.

2012. jún. 27. 07:09
 6/8 A kérdező kommentje:
21:30 - hát ezen én is jót röhögtem xD
2012. jún. 27. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 18 évtol vásárolható, és vannak akciók ahol a minimum kor a 15 év. Engedély nem kell hozzá. Az íratlan szabály az, hogy ne lodd ki senkinek se a szemét, ne kelts vele pánikot és a zsaruk is nyugton hagynak. Havert akármennyire kérlelem fedetlenul viszi a fegyvert, múltkor a zsarukkal csak ennyi volt: ment, vitte a hátán, full camouflage, elmegy mellett a rendorauto, megbámulják a zsaruk, meg sem állnak, mennek tovább. Ha valaki feljelent szívtad. Ne legyen betárazva, ne olyan táskában vidd, ahol kirajzolódik a korvonala. Én ilyesmiben szállítom: [link]

Ja, és én is jót rohogtem! Jó airsoftozást!

2012. jún. 28. 13:57
 8/8 A kérdező kommentje:
kösz szépen
2012. jún. 30. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!