Airsoft fegyvert bárki vásárolhat?
Minden ilyen kérdésnél elmondom hogy aki most ismerkedik ezzel a sporttal az olvassa el a MASZ-t.
Az airsoft 16 éves kortól űzhető sport szinten, csapatban. És 18 éves korig szülői engedéllyel.
Ami a fegyver szállítását illeti. Mivel pánikkeltésre alkalmas tárgy ezért semmilyen körülmény és alkalom során nem láthatja más mi van a hordtáskában. Komoly több 100ezer ft-os büntetés is befigyelhet.
Nálunk 18 évtol vásárolható, és vannak akciók ahol a minimum kor a 15 év. Engedély nem kell hozzá. Az íratlan szabály az, hogy ne lodd ki senkinek se a szemét, ne kelts vele pánikot és a zsaruk is nyugton hagynak. Havert akármennyire kérlelem fedetlenul viszi a fegyvert, múltkor a zsarukkal csak ennyi volt: ment, vitte a hátán, full camouflage, elmegy mellett a rendorauto, megbámulják a zsaruk, meg sem állnak, mennek tovább. Ha valaki feljelent szívtad. Ne legyen betárazva, ne olyan táskában vidd, ahol kirajzolódik a korvonala. Én ilyesmiben szállítom: [link]
Ja, és én is jót rohogtem! Jó airsoftozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!