Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen gyakran érdemes, ill...

Milyen gyakran érdemes, ill Ti milyen gyakran emeltek a súlyokon teremben?

Figyelt kérdés

Illetve mik azok a dolgok, amik alapján már tudni lehet, hogy itt az ideje feljebb lépni?

Bevallom amatőr kérdés, de kicsit kezdem elveszíteni a fonalat..

2012. jún. 18. 00:02
 1/6 dirtboy ***** válasza:

úgy kifejezetten fixen nem emelek a súlyos sosem,mindig csak jön magától.

mindig próbálom a maximális súlyt használni amivel bírok még szabályosan lenyomni egy sorozatot.

van mikor többel megy van mikor meg kevesebbel mint az előző edzésen.

2012. jún. 18. 00:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez igen nagyban függ attól, hogy konkrétan milyen gyakorlatokkal, milyen ismétlésszám-tartományban és milyen szinten edzel. Így látatlanban nehéz igazán jó tanácsot adni.
2012. jún. 18. 03:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már többet tudsz belenyomni egy súlyba, mint 12 ismétlés, akkor emelheted annyival, amivel megint csak 8-10 megy.
2012. jún. 18. 07:05
 4/6 anonim ***** válasza:

ha már megy a 4-6 ismétlés akkor az jó.

én mindig 4-6 ismétlést csinálok,jó az utolsó ismétlések lehet hogy szabálytalanok de nagy súllyal keményen edzek.

mondjuk nem most kezdtem.

2012. jún. 18. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
én 8 alá nemnagyon szeretnék menni..nem is mentem eddig soha. szerintetek kellene? (nem erőnövelés a cél, hús kéne)
2012. jún. 18. 14:27
 6/6 dirtboy ***** válasza:

ha mész is akkor úgy legyen hogy az utolsó sorozatnál.

nekem változó az ismétlés szám nem úgy megy hogy 4xfix ismétlés vagy 3xfix ismétlés szám

a végén általában már kevesebb ismétlés van de nagyobb súly.

egyébként meg neked kell kitapasztalni hogy hogy reagálsz az alacsonyabb ismétlés számra nagyobb súllyal.

nem biztos hogy be fog válni de lehet hogy jó lesz.

kipróbálod aztán meglátod.

2012. jún. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!