Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Összetett testépítő kérdés?

Összetett testépítő kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19 éves vagyok. Többször voltam már hónapokat konditeremben ,meg is lett az eredménye,de valami miatt mindig abba kellett hagynom,de ez most másképp lesz (remélhetőleg). Nos, 175 cm magas és 63kiló vagyok. Összeállítottam egy étrendet és egy edzéstervet is, a segítségeteket kérném a tökéletesítéséhez. A fehérje és ch bevitelem tudom hogy több , mint amennyit legtöbb helyen írnak, de legutóbbi étrend+edzés összeállításomnál nagy volt a fejlődés,most is ebben reménykedem, persze kritikát is várom, indokoltan.

Edzésterv A hét : [link]

B hét : [link]

és végül az étrend :

[link]

Ha be kéne sorolnom valahová magamat, azt mondanám,hogy középhaladó. Az edzéstervnél nem írtam sorozat és ismétlés számot, úgy gondoltam ,használok 1 standard 4*8at és majd edzésen ,ha kinyomtattam ezeket, beírogatom a cellákba, hogy kell e változtatni rajta. (jelmagyarázat az tervhez : "+" = növelni kell a súlyt, "0" =marad ,"-"=csökkenteni kell a súlyt, "megjegyzés" = ha pl. úgy érzem rosszul csinálnék valamit stb )

Várom a válaszokat,észrevételek, bármilyen segítséget,kritikát. Üdv 19/f

2012. jún. 10. 19:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy a sorozat és ismétlés számra, ha van jó ötlet, bevált praktika, örülnék neki (pl fekvenyomásnál piramis stb, magas ismétlésszám előnye,hátránya). köszönöm
2012. jún. 10. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Az edzésterv az jó lesz, azzal a kiegészítéssel, hogy ne végezz nyak mögül nyomást, mert kinyírja a vállízületet.

Amúgy jó lesz.

Az étrend viszont nem teljesen ok. Ilyeneket felejtsd el:

pizza, trappista sajt, tej: ez mind kuka.

Dextrózt napközeben ne egyél sosem, csak edzés után, mert más időpontban csak zsír lesz belőle és elősegíted a cukorbetegséget is az inzulinszint cseszegetésével.

Pláne 100g

Neked kell 150g fehérje és 300-360g szénhidrát a tömegnöveléshez, ehhez lődd be, de az általam kifogásolt kajákat vedd ki belőle.:)

2012. jún. 10. 19:58
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod.

A dextróz edzés után lenne közvetlenül, így ha lecsökkentem 50g-ra akkor mehet ?

A pizza házi készítésű lenne, még így sem ?

Valamint mit ajánlanál a 9órai kajának ? (gondoltam nem kezdem el már ekkor a csirke+rízs kombót,persze nem azért mert nem tudnám megoldani).

Vállra milyen gyakorlatot mondanál akkor, ami helyettesítheti a nyak mögül nyomást ?

2012. jún. 10. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy a Jumbo megy edzés után. Dextrózból elég edzés után 50g.

Nyakból nyomás helyett mellről nyomás legyen vagy egykezessel nyomás fejfölé.

Ha a pizzát teljes kiőrlésű lisztből készíted, akkor esetleg mehet.:)

De sajt és tej az felejtős.

9 óra körül lehetne 8-10 tojásfehérje (sütve vagy főzve, sosem nyersen!) és pufirizs vagy tk kenyér.

2012. jún. 10. 20:13
 5/7 A kérdező kommentje:

rendben,köszi !

Jumbo vagy proteinturmix+dextróz lenne ideálisabb edzés utánra ?

2012. jún. 10. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a dextróz jobb, mert gyors ch,.Jumbo pedig tartalmaz lassút is, de ebben megoszlanak a vélemények. Vannak akik lassú ch-t nyomnak edzés után is és arra esküsznek. Diétában nekem sem dextróz megy.
2012. jún. 10. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a segítséged
2012. jún. 10. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!