Tóthbenji kérdése:
Milyen egy kick box edzés kezdőknek?
Figyelt kérdés
Ez fontos mert dönteni szeretnék hogy nyáron thai boxra kezdjek el járni vagy kick boxra azt tudom hogy mind a kettő sport full contact és nagyon durva nektek mi a véleményetek ?2012. jún. 5. 14:40
1/7 anonim válasza:
milyen, milyen... fárasztó, bakker...
2/7 A kérdező kommentje:
hát azt mindjárt gondoltam de azon kivül ? szétvernek már első edzésen , milyen gyakorlatok vannak ?
2012. jún. 5. 15:03
3/7 anonim válasza:
nem fognak szétverni. rossz az üzletnek.
elmész, megnézed az edzést. érted?
4/7 A kérdező kommentje:
de hogyha éppen nincsen időm rá és ez az oldal arra való hogy kérdést tegyek fel olyasmivel kapcsolatosan amiben már másnak van tapasztalata akkor miért nem kérdezhetem meg ?
2012. jún. 5. 16:17
5/7 anonim válasza:
a kickboxban nem csak full van.
van semi és light verseny is.
az edzés keménysége meg az edzőtől függ,nem a sportágtól.
ha szeretnél bunyózni minden edzésen,akkor francia boxolni nézz le.
6/7 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem írtad be a yútúbba, mert ha kezdő keres rá, akkor megjelenik csáknorisz, és megmasszírozza a prosztatádat...
7/7 anonim válasza:
Ha a magyarok másban nem is, de a sportokban kimondottan jók..küzdősportokban az nem edzés ahol nem keményen oktatnak. Tapasztalataim szerint minél keményebben edzenek annál jobban fejlődsz, de ez alap dolog. Én pl kick-boxoltam heti 4 edzés. És ez abból állt, hogy 2 erőnléti és 2 technikai..szóval elég kemény.Kezdőknek természetes, hogy nehéz, de ez sem megy 1ik napról a másikra, akárcsak a harcművészeteknél..folyamatos kemény edzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!