Szeretnék megtanulni Triálozni. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Nemigen ismerek triálosokat, és a neten sem találtam semmi használható infót. Hogy lehetne elkezdeni, kiktől/honnan lehetne tanulni? Módoított, vagy szabvány triál bringát érdemes venni egy kezdőnek? 18 évesen nem késő elkezdeni?2009. jún. 30. 23:21
1/9 anonim válasza:
Kezdőnek elég egy normál triál bringa amit árulnak a boltban. De biztoshogy vannak a városodba más triálosok. Szerintem ha bicajozgatsz a városba egyszer biztos összefutsz majd velük. Melyik városba vagy egyébként? Szóval ha találsz triálost akkor ők segítenek a gyakorlásban. De egyedül sem gázos, sőt, jobban érzed magad ha magadtól jössz rá egy trükk lényegére. Elkezdeni meg sohasem késő, én 20 évesen kezdtem bele, 4 évig nyomattam, de már abbahagytam, áttértem dirtre. Triál kicsit költséges, gyakran törnek az alkatrészek. :( Erre készülj fel.
2/9 anonim válasza:
Budapesti vagy? mert ha igen, akkor menj be egy biciklis boltba, mond h triálozni akarsz..azt lerendezik.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, Zala megyei, azon belül keszthelyi. Voltam biciklis boltba, ott nem nagyon tudtak segíteni.
2009. aug. 4. 19:11
4/9 anonim válasza:
valahogy gyere fel pestig..mert szerintem kb csak ott vannak tirálbicók.
5/9 anonim válasza:
Vagy ne hallgass azokra akik nem is értenek hozzá és tedd fel a kérdésedet a triálosoknak akik amúgy ugyanezt végigcsinálták mint te.
olcsóbban jutsz alkatrészekhez (kezdőnek nem muszáj új dolgokat venni, mert első körben úgyse fogsz 2 méteres sziklákról leugrani)
Ezen a fórumon beregisztrálsz, és mindent megtalálsz, ha mégse, akkor értelemszerűen a megfelelő topicban kérdezel és sokkal értelmesebb válaszokat fogsz kapni mint itt.
ha elkezded hadd gratuláljak hozzá, én 5 éve triálozok.
7/9 A kérdező kommentje:
:D Mivan?
2009. nov. 27. 16:04
8/9 anonim válasza:
én is szeretnék megtanulni, először a trükköket kell ha jól tudom. vagyis na, nyilván. :D bár én már tudok néhány dolgot, de a haverom bringáján tanultam meg ezeket. és probléma, hogy honnan szerezzek be vagy hogy jó e sima régi bringa és akkor az átalakítanám.. nekem csak 1 ilyen ismerősöm van, ő sem lakik olyan közel tehát nekem sincs könnyebb dolgom. mindenestre sok sikert
9/9 anonim válasza:
szóval az lenne a kérdésed hogy 20" vagy 26" osssal kezdj? Amelyikkel kényelmesebb, mind2 nek van hátránya különféle dolgokban, a kicsivel ez könyebb a naggyal meg az...
Nézegesd és tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!