Mi a véleményetek a kempóról?
Bizony én voltam a 'melyik küzdősportot ajánlnátok' kérdés is:)
Mennyi idő alatt lehet 'alkalmazni'? Mennyit erősít? XI. kerület környékén van-e rá lehetőség? Mennyibe kerül?
Egy dan megszerzése mennyi idő?
Köszi
2-3 hónap után már alkalmazható. A fájdalomküszöböd nagyon kitolódik, az önbizalmad maximális lesz. Kőkemény leszel. Belédverik. Én jártam 2 hónapig, de most újra elkezdem. Az egyetlen küzdősport, aminek érelmét látom, és tényleg élvezem.
Gazdagréti Zen Bu Kan Kempo Harcművészeti Egyesület
XI. ker. Beregszász utca 8-10. Öveges J. Gimnázium
Tel.: 30/397-6158, 20/470-5075
Edző: Bakos Balázs 4. Dan, Voicsek Viktor 1. Dan
Na nehogymár . Ez csak reklám . Most akkor nézzük ugyanezt kicsit máshogy . "Szerintem a karate nagyon jó küzdősport . 1-2 hónap alatt már nagyon jól meg tudod védeni magad . Megerősödsz és kőkemény leszel . A magabiztosságod nagyon megnő . Ez az egyetlen küzdősport aminek értelmét látom ."
Na már most nem akarok fikázni senkit , szerintem is jó küzdősport a kempo . De akkor ezt a reklámszöveget rá lehet húzni akármelyik küzdősportra . Szerintem írd be youtube-ra , hogy kempo és nézz meg pár videót , abból tökéletesen meg lehet tudni , hogy egy adott küzdősport milyen .
Szóval mégegyszer nem az volt a célom , hogy valakit is fikázzak , csak arra szeretnék rávilágítani , hogy győződj meg magad arról , hogy milyen küzdősport a kempo , és mennyire jó az neked ! A véleményem az , hogy csináld nyugodtan mert jó :D:D
És hatásos? Igaz az amit az első válaszoló leírt?
Köszi
egy dan megszerzése kb 10 év. lehet kevesebb is
utcai önvédelemre nagyon jó
én 6 éve csinálom, és nagyon szeretem. életstílusommá vált
Sziasztok!
A kempo nagyon hatásos harcművészet. Sok rétű amelyben megtalálható a tradiconális harcművészeti elemek és megtalálható benne a modern küzdősport elemek is (mma,thai box..stb..) valamint az utcai önvédelem is.
Nagyon kemény stílus de nagyon hatásos. Ma már lehetőség van aki szeretne tradiciót tanulni az elmegy technikai edzésekre de lehet külön járni mma edzésekre is.
Nem egy könnyű stílus nagyon nagy kitartás kell hozzá.
Én 3 évig thai boxoltam most jelenleg 9 éve kempozom.
Aki ezt választja annak tuti hogy lesz kék foltja bőven:)
de ez nagyon megedzi a testet és a lelket is. Többi harcművészet is nagyon jó ki mit választ.Bár manaposág már a tradicionális stílusoknak nincs jövője ( karate ágazatok, aikido...stb...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!