Egy rögbis legyőzne MMA-ban egy bokszolót?
23:59 A videóban szereplő Herschel Walker a wiki szerint 5. szintű fekete övess Taekwondo -ban és a meccs előtt négy hónappal kezdett készülni az American Kickbox Academy (az egyik legrégebbi amerikai MMA -val foglalkozó klub) -ben a meccsre.
Szvsz ha nincs külön képzettségük azonos súlycsoportban a bokszoló nyerne, de 120 kg vs 70 kg -ben már valószínűbb a rögbijátékos.
Mért hiszi mindenki azt, hogy ha az egyik 120kg a másik csak fele annyi, akkor rögtön a nagyobbik fog nyerni. Lehetsz te akár mekkora, ha egyszerűen nincs technikád, nem bírsz mozogni.
Két éve MMA-zok, versenyszerűen. Volt, hogy edzésen egy "újfiúval" kerültem szembe. Én 190cm 96kg, ő kb. 180cm és 70kg lehetett...ránézésre azt mondod, hogy egy gyík, a formája is. És mégis, jól mozgott, volt technikája és kaptam párat tőle.
Vagy itt egy másik példa, Bob Sapp vs. Kunkli Tivadar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!