Kinek hogyan hatott a danabol kúra?
Figyelt kérdés
csak értelmes választ kérek olyantól aki próbálta.2012. máj. 16. 20:40
11/17 anonim válasza:
Meg mondtad a haverod keves vizet iszik. Testepitesnel fontos a megfelelo menyisegu viz bivitele
12/17 anonim válasza:
Így van, + ha keveset iszik, akkor a veséjének nem fog jót tenni, pláne kúra közben. Pont, hogy koxolásnál többet kell inni, hogy ne legyen gond.
13/17 anonim válasza:
vicc amit ti csináltok, haverok bevett szokasai után menni. pff tali a rehabon...
14/17 anonim válasza:
"amúgy most csinálja egy ismerősöm és már 10kg-ot felszedett és direkt kevés vizet iszik hogy ne jöjjön víz és nem is jön neki a víz.
ehhez mit szólsz öcsi?"
Miből gondolod hogy igazat mondd? 10kg 1 hónap alatt (az 1 hónapot abból gondolom, oda írtad hogy most kezdte el.) rohadt sok, főleg csak izom... Ez egy nagy hülyeség. :)
Ha tömeget növelsz egy hónap alatt kb 2kg a normál hízás, és ugye az sem 100% izom. :)
De felőlem nyugodtan elkezdheted szedni, nekem attól még nem fog tönkreb@szódni sem a májam, sem a vesém. :)
16/17 anonim válasza:
felszedsz pár kilót,aminek a nagy része lemegy ha abbahagyod a kúrát.ezen kívül a szervezeted bontja ezerrel.főleg a májat,egyik haveromnak a kúra felénél annyira bedagadt a mája hogy 1 hónapig kórházban volt és azóta csak 60% a teljesítménye(17 éves srác).szóval én a helyedben komolyan elgondolkodnék azon,hogy meddig és hogy szeretnék élni és inkább csíraparkba mennék cuccokért nem valami gyökérhez aki azt se tudja honnan van neki a danabol meg hogy mennyire tiszta...de hát a te tudod
17/17 the viper válasza:
Semmire való szar cucc!!! mindenki megmondja,szerintem elég hülye ember aki ilyet megeszik,ez csak hormon ettől nem leszel nagyobb,ugyanúgy kell a fehérje meg minden szerintem érdemesebb a táplálkozásra óda figyelni meg a táplálék kiegészítőkre költeni azt a pénzt(fehérje,aminosavak,glutamin) mint hogy ilyen szart! több a rossz hatása mint a jó!!! golyód össze megy tiszta ragya leszel nem fog működni ez kukid,hormon háztartás felborul ha te nem akarsz testépítő lenni minek szedni ilyet ember??? a profik is akik cuccoznak hosszú testépítő múlttal rendelkeznek a gyúrás,testépítés évekről szól!! meg a víz mint folyadék fontos [link] itt van hogy miért kell a folyadék ember! haverod meg egy rossz köcsög üzenem!!!....üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!