Kinek hogyan hatott a danabol kúra?
hogyan nyomatta?
volt rendes kaja+kemény edzés+fehérje nagyon sok+levezetés?
Montez válaszát osztom.
A Danabol egy ócska szteroid, gyakorlatilag semmire sem jó. Oké, rád dob 7-8 kilót. Aki azt mondja, hogy felszedett tőle ennyit, az reális is, csakhogy nem izomban, hanem marha sok vízben, nagyon minimális izommal. 8 kilóból olyan 6 lemegy, ha abbahagyod.
Levezetéssel megúszhatod, hogy szétszedje a májadat, de akkorsem lesz hálás érte a szervezeted.
Ezt a pénzt költsd inkább jó kajára, táplálékkiegszítőkre, de nem ócska danabolra.
Ha majd versenyszinten leszel testépítő, akkor mehet a kox, addig semmi szükség rá.
ezt nekem testépítő versenyző írta,és a danaból is segíti a fehérje szintézist és ha van hozzá 4-5g/tskg akkor nem hiszem hogy víz jönne csak fel, amúgy most csinálja egy ismerősöm és már 10kg-ot felszedett és direkt kevés vizet iszik hogy ne jöjjön víz és nem is jön neki a víz.
ehhez mit szólsz öcsi?
amúgy próbáltad már?
Figyelj. Oké, cáfolj meg engem, egy teljesen saját véleményt mondtam el. Én mióta testépítéssel foglalkozom csak negatív példákat láttam a Danabol használatáról, nyilván nem mondhatom, hogy ó igen, csúcsszuper, mert nem akarlak átverni. Leírtam, hogy szerintem nem jó, én nem használnám, stb.
Ha te úgy gondolod, hogy eredményes leszel a használatával, hát próbáld ki, csinálj egy kúrát, lehet neked nagyon be fog válni, attól lehet valami jó, hogy nekünk ennyi idő alatt is elkerülte a figyelmünket a pozitív hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!