Skacok akik jártasak? Jó bicepszre és alkarra a 12-14 kilós súlyzó egykezes?
ez attol fugg h tömeget szeretnél vagy szálkásítani
tömegelni kevés ismétléssel(10-15) számodra nagy sulyokkal, amivel képes vagy erre az ismétlésszámra.(eredmény bu.zi nagy izmok, akkora leszel mint 1 ökör xD
nagy dolgokat fogsz tudni felemelni, hátrány...hamar elfaradnak a nagy izmok és több energiára van szükségük.)
ha szálkásítani szeretnél, akkor kissebb sullyokkal minimum 30-as ismétlés számmal, ettöl az izomtípustol nem leszel valami nagy, de az izmaid rugalmasak, gyorsak, robbanekonyabbak lesznek, az ilyen alkatú emberek hajlékonyabbak és nő a tűrőképzség is.
8
remélem most írtál utoljára
nem kell ide az ilyen baromság még a végén elhiszik.
ha hülyeséget akarsz írogatni éld ki magad a szerelem kategóriába.
Óriási tévedés, hogy a kis súly szálkásít. erre millió cikk van, ennél nagyobb tévedést még nem is olvastam. Az étrend dönti el, hogy szálkásodsz vagy tömeget növelsz, ill. az aerob edzések beiktatása.
Na kezdjük: a tömegnövelésnél és szálkásításnál a súlyzós edzés marad a nagy súlyos 3*8-12 ismétlés, a kis súly egyből izomvesztést okoz. Leépíti a szervezet, mert nem lesz szüksége rá. Helyi zsírégetés nincs, tehát nem égetsz onnan zsírt amit éppen dolgoztatsz, de még írhatnék egy regényt is, inkább itt van a cikk:
a kis sulyt nem 1-2 kg re értettem hanm kisebb mint amennyit tömegelésre hasznélnal...
szerintem alapvető dolog, hogy nagy sullyal nem tudsz annyiszor ismételni mint kisebbel....amugy nekem bevélt a kisebb suly több ismétlés
Üdv! :D^^
de azt áruld már el hogy mitől szálkásítana a kis súly sok ismétlés.
egyébként egyértelmű hogy nagyobb súllyal nem megy sok ismétlés de miért kéne mennie soknak?
8, hidd el nincs igazad, rengeteg cikk van erről.
Nem kell levenni a súlyból, nem attól szálkásodsz, hanem a diétától. Olvasd már el a cikket légyszi, ha már nekünk nem hiszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!