TomMunk kérdése:
Melyiket vegyem inkább?
Figyelt kérdés
Nemsokára ballagásra tudok szerezni egy kis pénzt. Úgy döntöttem, hogy veszek egy alsó-középosztályos deszkát, meg egy BMX-et. Szerintetek BMX-ből mali jump al, vagy mali gravity a jobb? Vagy esetleg más márka hasonló árban jó lenne erre a célra? Úgy általánosan suliba járnék vele, néha trükközgetnék (gyros kormány fontos), vagy ugratgatnák 1-1.5 méter magasról, és néha kicsit száraz, erdős terepre is kivinném dirtezni. Szerintetek melyik a jobb? Vagy inkább menjek a zene felé, és vegyek dobot vagy basszusgitárt?2012. ápr. 19. 15:29
2/2 anonim válasza:
Bmx-et vegyél a deszka unalmas meg nem olyan kényelmes közlekedni vele.Dobot meg gitárt se.És ne malit, nekem is az volt és szó szerint mindent kicseréltem rajta.Vegyél inkább egy alap WTP modellt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!