Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyiket vegyem inkább?

TomMunk kérdése:

Melyiket vegyem inkább?

Figyelt kérdés
Nemsokára ballagásra tudok szerezni egy kis pénzt. Úgy döntöttem, hogy veszek egy alsó-középosztályos deszkát, meg egy BMX-et. Szerintetek BMX-ből mali jump al, vagy mali gravity a jobb? Vagy esetleg más márka hasonló árban jó lenne erre a célra? Úgy általánosan suliba járnék vele, néha trükközgetnék (gyros kormány fontos), vagy ugratgatnák 1-1.5 méter magasról, és néha kicsit száraz, erdős terepre is kivinném dirtezni. Szerintetek melyik a jobb? Vagy inkább menjek a zene felé, és vegyek dobot vagy basszusgitárt?

2012. ápr. 19. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:
micsoda gondok:)
2012. ápr. 19. 15:45
 2/2 anonim válasza:
Bmx-et vegyél a deszka unalmas meg nem olyan kényelmes közlekedni vele.Dobot meg gitárt se.És ne malit, nekem is az volt és szó szerint mindent kicseréltem rajta.Vegyél inkább egy alap WTP modellt.
2012. ápr. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!