Használ valaki L-arginin-t izomnövelésre?
Nem...L-arginin a neve.értágító hatása van.ezáltal több vér jut az izmokba,így jobban fejlődnek.Emellett hatékony merevedési zavarokra és a növekedési hormonok termelését is fokozza.Az L-carnitine csak zsírt éget.
Nekem konkrétan tapasztalat kéne róla
Az ilyen aminosavakat nem nagyon érdemes hobby szinten tömni magadba, max, ha miller vagy. Kezdőknél nincs nagy jelentősége, ezek nélkül is fejlődsz, ha megfelelő az étrended (és a hangsúly az étrenden van) és keményen edzel. Étrend és edzés, csodát művel, persze, ehhez a sporthoz türelem kell, nem fogsz fél év alatt kigyúrt lenni, de formásodsz és erősödsz szép lassan. Ha van étrend, megfelelő fehérjebevitellel, akár táplálékkiegészítőkkel támogatva, megvannak az alap vitaminok, akkor esetleg költhetsz még ilyenekre, ha akarsz. Bár lehet egy kreatin előrébb lenne.
body.builder.hu
Itt mindent megtalálsz, ha elég alaposan szétnézel!
Előző:én nem szoktam beszóléni a helyesen írni nem tudóknak (mert én meg folyton elgépelem), de amit te művelsz itt írás néven az rohadtul gáz! Tanulj meg helyesen írni.
Kérdező: a L-arginin: "Az L-Arginin, L-Ornitin, L-Lizin aminósavakat együtt használva a szervezetben elősegítik a természetes növekedési hormon termelődését. Ez a tiszta izomtömeg növekedésében, regenerálódási idő csökkenésében az immunrendszer erősödésében játszik fontos szerepet."
Ennek csak ilyen 1-2%-nyi jelentősége van! Ha már minden más stimmel: táplálkozás tökéletesen kiszámolva és kivitelezve, edzés, regenerálódás, AKKOR jöhetnek ezek a dolgok ha van rá pénzed mert gyakorlatilag fölösleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!