Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Izületvédés (? )

Izületvédés (? )

Figyelt kérdés

Már egy ideje fáj a könyékizületem és az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám megszüntetni a fájdalmat vagy enyhíteni rajta hogy normálisan tudjak edzeni?

A másik, valamilyen izületvédő krém és magnézium illetve glüközamin segítene valamennyit?

2012. ápr. 3. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
igen igen igen, meg helyes edzéstechnika
2012. ápr. 3. 16:40
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod :D
2012. ápr. 3. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
szarul edzel, azt kéne kijavítani...
2012. ápr. 3. 17:53
 4/7 A kérdező kommentje:
honnan tudod h szarul edzek gyökér?
2012. ápr. 3. 20:02
 5/7 anonim válasza:

Először is az ízületeket meg kell erősíteni >>> nem tudják követni az edzésed >>>én is jártam így anno régen amikor még kondiztam de akkor nem tudtam még a választ:)Másodiknak az edzéstechnikán kellene javítani.

Az izületek erősítésére vannak nagyon jó technikák.Én javaslom,hogy a calithenicsből vagy a kettlebellből nézz utána ezeknek a gyakorlatoknak.

Vigyázz az izületeidre csak ésszel edzeni >>>gondolom nem szeretnéd ha idő előtt felmondanák a szolgálatot.

Izületvédő krémek biztos léteznek nem tudom de ártani nem árthat >>> de mondom többet ésszel mint erővel:)

2012. ápr. 4. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Magnézium és glükozamin magában nem elég.

Kalcium, magnézium, glükozamin, kondroitin, MSM... Ezek kellenek az ízületek megfelelő működéséhez, én küzdősportolok és eléggé igénybe vannak véve az ízületeim, nekem a sciteces Joint Health (vagy Joint-X, nem tudom már mi a neve) segített, plusz mega dózisú vitamin pakk(Multi Pro pl vagy Animal Pak, ilyesmik).

Ha nagyon fáj akkor Arthroxon nevű szintén scitec termék segíthet, pihenő mellett.

Edzés előtt érdemes bemelegítő krémet használni, én a piros kupakos lóbalzsamot ajánlom.

Drizzt

2012. ápr. 4. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:

a joint-x nem anyira jött be, edzés előtt mindig bemelegítek

az arthroxon-t lehet kipróbálom

2012. ápr. 5. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!