Nem akarnak erzsébetre építeni egy ba*zott skateparkot?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 18:26
3/8 A kérdező kommentje:
ÉS MÉRT NEM? :D
2012. márc. 20. 16:49
6/8 anonim válasza:
Ilyesmivel foglalkozom. Az a helyzet, hogy igény az valóban lenne rá, ezt a vak is látja, ráadásul meg is érné, hiszen az ott gördeszkázó emberkék sajnos akaratukon kívül is valamennyire rongálják a parkot, a fenntartás meg drága.
De megépíteni is drága, szal mostanában nem éppen a skateparkok hiánya a legnagyobb probléma a városban...
7/8 anonim válasza:
nemhiszem pedig jólenne...igaz már nem vagyok pesti deha pestem vagyok akkor is jólenne egy kicsit gurulni.Meg amúgy is ha építenének egy pályát akkor kellene szedni mondjuk akik akarják használni a pályát egy hónapra kéne fizetni 500 forintot és aki komolyan szeretne gurulni az befizeti és aki meg csak rongálni akar az úgysem fog rá pénzt pazarolni.Nálunk úgy van megoldva Mezőtúron hogy van egy diri és ő szedi:)
8/8 anonim válasza:
érdekes, hogy ebben az országban ez gond....ahol én éltem ott minden kisebb településhez van Sagaplatz vagyis skatepark, nem kerül pedig semmibe.....
Vakon azt gondolná az ember, hogy minden parkban, játszótér mellé van kondipark is ( felnőtt játszótér --ez még a balkánon is alap) és deszkapálya
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!