Airsoft-ban ak47 vagy m4a1?
Melyik tetszik jobban?Gyártó?Árrés?
Én az AK-t ajánlanám,gondozásmentesebb,és könnyebb hozzá alkatrészt találni.
Nagyon nem mindegy. Nagyon! Ahogyan le is írták, AK-hoz szinte mindent, mindenhonnan be lehet szerezni. A Magyarországi csapatok jó 70%-a AK-val játszik. Konkrétan az én csapatomban is cak egy embernek nem AK-ja van. Azért kényelmes, mert az évek során felhalmozódik a csapatban egy csomó cucc, pl Akksik, gripek, irányzékok, és ha valakinek elromlik valamilye, vagy valamit szerente, csak el kell kérnie a másiktól.
Második érvem, az igénytelenség. Az AK csakúgy mint az életben, egyszerűen nem képes elromlani. (nekem 3 éve nem volt javítva, vagy szétszedve) Ár/érték arányban is messze veri az M szériát, mert az amerikai licensz, és mint ilyen marha drágán adják a másolási jogot, míg az AK-é szinte semmi. Konkrétan egy M4-es árának majdnem 30%-a másolási licensz. Ezért is drágább, na meg nehezebb beszerezni. Ha egy AK-t megveszel, akkor van egy jó, működőképes fegyvered, ami az is marad, és ha mégsem, akkor könnyen javítható, míg egy M4-ről ezt már nem merném elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!