Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft-ban ak47 vagy m4a1?

Airsoft-ban ak47 vagy m4a1?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
m4
2012. febr. 27. 19:36
 2/6 TOMAtm ***** válasza:
túl sokat CSzel öcsi.
2012. febr. 27. 19:44
 3/6 A kérdező kommentje:
nem, miért mondod ezt?
2012. febr. 27. 20:03
 4/6 anonim válasza:

Melyik tetszik jobban?Gyártó?Árrés?

Én az AK-t ajánlanám,gondozásmentesebb,és könnyebb hozzá alkatrészt találni.

2012. febr. 27. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
tökmindegy
2012. febr. 29. 09:40
 6/6 anonim válasza:

Nagyon nem mindegy. Nagyon! Ahogyan le is írták, AK-hoz szinte mindent, mindenhonnan be lehet szerezni. A Magyarországi csapatok jó 70%-a AK-val játszik. Konkrétan az én csapatomban is cak egy embernek nem AK-ja van. Azért kényelmes, mert az évek során felhalmozódik a csapatban egy csomó cucc, pl Akksik, gripek, irányzékok, és ha valakinek elromlik valamilye, vagy valamit szerente, csak el kell kérnie a másiktól.

Második érvem, az igénytelenség. Az AK csakúgy mint az életben, egyszerűen nem képes elromlani. (nekem 3 éve nem volt javítva, vagy szétszedve) Ár/érték arányban is messze veri az M szériát, mert az amerikai licensz, és mint ilyen marha drágán adják a másolási jogot, míg az AK-é szinte semmi. Konkrétan egy M4-es árának majdnem 30%-a másolási licensz. Ezért is drágább, na meg nehezebb beszerezni. Ha egy AK-t megveszel, akkor van egy jó, működőképes fegyvered, ami az is marad, és ha mégsem, akkor könnyen javítható, míg egy M4-ről ezt már nem merném elmondani.

2012. márc. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!