Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » El lehet szerintetek?

El lehet szerintetek?

Figyelt kérdés
akármilyen alkatnak és akármilyen nehezen hízónak 4-6hónap alatt el lehet érni a testsúlya 8g/tskg ch és 2g/tskg fehérjével 20kg-ot?
2012. febr. 26. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Nehezen hízónak nem. Könnyen hízónak meg ha eléri is ebből nem sok izom lenne, nagy része zsírként rakódna.

Ennyi ch-t nehéz lenne minden nap betolni amúgy is és értelme sem lenne.

2012. febr. 26. 15:57
 2/7 A kérdező kommentje:

de szerintem egy nehezen hízónak is 4-6hónap alatt el lehente érni ennyi ch-val.

amúgy én láttam olyan étrendet is hogy 8-12g/tskg ch és 2g/tskg fehérje.

és azt akarom csinálni hogy jó sok kg-ot felszedjek, mert most tömegelek.

2012. febr. 26. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
De ennyi ch-val szinte zsír lesz az egész. En nem minőségi tömegelés, ahhoz idő kell és normális 5-6g /ttkg ch. Ha így működne ahogy te írod, akkor hipp-hopp mindenki 100 kg-os lenne izomban.:)
2012. febr. 26. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:

nem úgy gondolom.

én ismerem magamat és amikor tömegeltem akkor nagyon jól reagáltam rá, sőt azelőtt nem volt soha étrendem és egy-egy edzés nap után nőtt az edzett izom.

tehát emlékszem váll edzésem volt és az étrendnek köszönhetően sokkal nagyobb erőm volt és az az utáni napon a vállam nagyobb lett.

mert 5g/tskg ch és 2g/tskg fehérje volt.

szerintem nem zsírosodnék el.

szerinted jó a genetikám?

2012. febr. 26. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jó a genetikád, de egy edzéstől nem fog nőni a vállad.

Nem szeretnék a kaján sokat vitázni, ha te úgy gondolod, hogy neked megfelel, akkor nyomjad, én leírtam, hogy miért nem jó. Majd más is biztos hozzászól a témához.:)

2012. febr. 26. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
csináld akkor Schwarzi, csak ne kérdezgess!
2012. febr. 26. 17:23
 7/7 Zakathol ***** válasza:
4-6 hónap alatt nem lesz rajtad 20kg izom, de még 10 se. Ez biológiai tény, nem tudsz vele vitatkozni, bár látom nagyon akarsz... A testsúlynövekedés és az izomtömeg növekedése nem ugyanaz...
2012. febr. 26. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!