Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ezt nem írná le valaki hogy...

Ezt nem írná le valaki hogy hogyan értelmezzem? (gyúrás)

Figyelt kérdés

egy pár bemelegítő sorozat után egy kemény sorozatot végzel szűkfogású bicepszhajlítással bukásig – itt a végén valószínűleg az elülső deltád segítségével tudsz pár extra ismétlést kipréselni.

Egy rövid pihenő után jöhet a szuperszett. Első gyakorlatként a ferdepados bicepszhajlítást fogod végezni, hogy a nyújtási szakaszt így ki tudd használni az izomrostok regenerálására. A nagyobb súllyal végzett gyakorlat után jöhet egy kisebb súllyal végzett sorozat állva szűk fogással – úgy 20%-al legyen kisebb a súly mint az első sorozatban.

Két perc pihenő után, mialatt kicsit kimasszíroztad a fájdalmat mostanra már bedurrant bicepszedből, kivégezheted őket 1-2 sorozat koncentrált bicepszhajlítással, keményen megfeszítve izmaidat a felső ponton, kihasználva a csúcsösszehúzódás kínálta előnyöket.

2012. febr. 23. 17:21
 1/7 dirtboy ***** válasza:

nem vágom ebben mi a szuperszett, ha jól értem akkor kezdésnek állva szűken fogod a rudat és úgy bicepszezel aztán scott padon bicepszezel és utána 20% kisebb súllyal mint előzőleg megint állva szűken bicepszezel.

ezek után koncentrált bicepsz következik 1-2 sorozat erejéig.

2012. febr. 23. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ennyit akartam : ) Köszi.
2012. febr. 23. 20:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ebben a szuper szett, oldalon olvastam, de valójában nem tudom milyen a szuper szett edzés még nem láttam róla semmit.
2012. febr. 23. 20:27
 4/7 dirtboy ***** válasza:

elvileg az a szuperszett mikor két izmot felváltva edzel.

pl. csinálsz 1 sorozat bicepsz gyakorlatot és utána 1 sorozat tricepszet és ez így tovább.

2012. febr. 23. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Aha értem , akkor ezt is nevezhetjük szuperszettnek, mert egyből bicepsz hajlítás után ferde pados bivepszhajlítás van, majd vissza térni az álló bicepszre, bár nem tudom.
2012. febr. 23. 21:11
 6/7 dirtboy ***** válasza:

nem nem,itt az izomcsoport ugyan az csak a gyakorlat van váltva.

a szuperszettben pedig két külön izomcsoport van edzve felváltva.

2012. febr. 23. 21:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem hogy mondod :D csak gondoltam hogy akkor aaz adott egy izomcsoportban szuperszett hogy bicepsznél de akkor nem. Hát mind1 én le tesztelem majd ezt. : )
2012. febr. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!