Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez hogyan van? hogyan?

Ez hogyan van? hogyan?

Figyelt kérdés

szerintetek miért van az hogy egy 70kg-os srác a teremből majdnem annyival csinál mindent mint egy 85kg-os.

pedig a 85kg-os is tiszta izom és nagy, a 70kg-os full izom de hát nem akkora, mert ugye 15kg az sok.

azért lehet hogy nem akkora mert nincs normális étrendje?

mert ha olyan erősek az izmai akkor egy brutális étrendtől megindulna a növekedése nem?

2012. febr. 17. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez úgy van, hogy a 85 kg-os emberke nem erőnövelésre edz, hanem a számára megfelelő, kontrollálható súlyokkal, amivel jól érzi a mozdulatot szabályosan. Sok profi sem megy mindig nagy súlyokra.
2012. febr. 17. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:

szerintem meg az lehet hogy az izmai olyan erősek a 70-esnek mint a 85-ösnek csak a 70-es nem juttat be elég tápanyagot és ezért nem nől.

de szerintem ha lenne egy brutál jó étrendje akkor még több kg is lenne mint a 85.

amúgy ugyanannyi ideje edzenek.

2012. febr. 18. 16:15
 3/6 A kérdező kommentje:
ja és szerintem ha már 70kg-osan majdnem olyan erős mint a másik 85kg-osan akkor tényleg nagyon jó a genetikája és a testépítéshez való alkata hiszen akkor nagyon tudna magára építeni és még talán gyorsan is.
2012. febr. 18. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Erőemelésre lehet, hogy jó a genetikája, de nem biztos, hogy testépítésre is jó lenne. Ismerek ilyen embereket, akik erősek, de izomban nem tudnak fejlődni akkorát.
2012. febr. 18. 16:57
 5/6 A kérdező kommentje:

na igen de ő az étrend hiányában nem tud nőni annyira.

tud nőni de nem annyira, és már próbált tömegelő étrendet és nagyon jól reagált rá.

úgyhogy testépítésre szerintem nagyon is jó a genetikája és az alkata.

csak legyen egy brutálisan jó étrendje, szerintem akkor nagyon megindulna a növekedésben nem?

2012. febr. 18. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
De lehet, és miért nem kajál úgy akkor?
2012. febr. 18. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!