Kb. mikorra várható a fejlődés lelassulása?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeptember óta kondizom, az első másfél-két hónapban teljes testes alapozó edzést csináltam ekkor voltam kb. 60 kg.Aztán elkezdtem egy 4 napos osztott edzéstervet, és mellé elkezdtem rendesen kajálni. Azóta 6 kg izom jött fel. Azt hallottam hogy az elején még viszonylag gyorsan lehet fejlődni de később lelassul, ez durván mikorra várható? 70 kg-ra még azért felmehetek a közeljövőben?2012. febr. 10. 19:56
11/12 dirtboy válasza:
ez így van,ha kint van a neved akkor lesznek ellenségeid is akik lepontoznak lényegtelen hogy mit írsz
bocsi az indokolatlan dumálásért
12/12 anonim válasza:
Rendben nem vagyok haragtartó , meg egyébként bírlak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!