Melyiket ajánljátok jobban?
de ha nem tudod mire való akkor milyen hatékonyságot vársz tőle kedves kérdező??
Az általad említett két termék hobbisportolóknak sztem luxustermék, azaz felesleges. A lényege, hogy jobb bedurranás(érzet) érhető el vele, és valamennyire az edzésintenzitást növeli. Ezt a profibb nagyobb testsúlyú testépítők ki tudják használni, de sztem a kisebb testsulyúaknak felesleges. Az árából fontosabb kiegészítőt kell venni, vagy ha van zsé akkor használd, edzés előtt kell, de a kettő között semmi külömbséget nem fogsz érezni, igazából akármelyik nitic oxid termék között nem fogsz külömbséget érezni...
De hogy tudd a külömbséget is, Az aakg az tiszta argininból áll, egy aminósav ami a vérbőséget segíti.
A nitrox meg (most nem fogok utánanézni de sztem a nevéből itélve) arginin és citrullin malát keverék vagy tiszta citrullin malát, az meg a vér argininszintjét emeli ami ugyanaz a hatás lesz.
egyszóval bedurransz tőle (nélküli is amugy) és kész ennyi lesz a hatása, edzés után egy órával ugyanúgy összeszottyadsz mielött azt hinnéd a durranás marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!