Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan lehetek olyan izmos...

Hogyan lehetek olyan izmos mint Larissa Reis? naturális edzéssel ez mennyi idő alatt valósítható meg?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
naturálban szerintem sehogy, legalábbis ő nem úgy csinálta, nézz meg róla pár videót :)
2012. febr. 4. 19:52
 2/10 dirtboy ***** válasza:
natúrban nem tud egy nő ilyen izmokat elérni élete során
2012. febr. 4. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem naturál.
2012. febr. 4. 20:02
 4/10 A kérdező kommentje:
tudnátok olyan nőt mutatni aki naturálisan edz és hasonló?
2012. febr. 4. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
S akkor szerintetek mennyi a max, amit nő összeszedhet naturál? Valami vizuális élményt mutassatok, ha lehet :D
2012. febr. 4. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Keress rá Toldi Zsuzsira.
2012. febr. 4. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. febr. 4. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Ahamm, köszönöm.

Toldi Zsuzsa nevével párszor összefutottam már az oldalon, tényleg rettentő jó alakja van, bár meglátszik, hogy fitnesses és nem az izommennyiségre megy (ugye nem mondtam nagy hülyeséget?).

Jennifer Nicole Lee: Ő mégannyira fitnesses, mintsem izmos, alakra szintén jó, de azért nem hinném, hogy az lenne egy max izomtömeg. Ez a kép már nem rossz, közel az ideálishoz: [link]

De láttam én már nagyobbakat is :D

[link]

"Nem olvastam végig, a lényeg az elején van:

Anna Watson had a 50-pound weight swing in the last year. She’s eaten 900-calorie mass gainer shakes, mixed with milk and peanut butter. She’s bench pressed 155 pounds. She’s sculpted four inches of muscles on her arms in ten months — naturally.

She’s been on the cusp of a $75,000 fitness-modeling contract.

She’s obsessed over working out, leaving her miserable and tired.

She left behind that possible modeling career after a suggestion for her to use a legal steroid."

Kép mellékelve. Bár lehet kivételes genetikája van, de brutálisak a karjai :D

2012. febr. 5. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Anna Watson sem natural, hiába az van írva, de majd leírják a többiek is hogy látják.:)
2012. febr. 5. 14:13
 10/10 dirtboy ***** válasza:

szerintem sem naturál,lehet hogy nincs 45os karja de azért durva,ez már sok hogy ezt naturban elérje egy nő.

szerintem nem igazán lehet példát mondani arra hogy mi a maximum amit elérhet egy nő mert akik komolyan csinálják azok versenyeznek.

akik versenyeznek eldöntik hogy milyen kategóriába lesznek pl.toldi zsuzsi fitnesses és nem testépítő,ő ugyan nem koxol natúr a csaj de ha akarna lehet ne izmosabb is a mostani formájától.

azok akik meg úgy döntöttek hogy nem fitnessek lesznek hanem testépítő nők ők meg használnak szteroidot hogy sikeresek legyenek.

magyarán a fitnessesek nem hozhatják ki magukból a maximumot izom méret terén mert akkor nem férnének bele a kategóriájukba akik meg testépítőnők azok meg mind használnak szteroidot.

így nem igazán van példa az olyan nőre aki test épít elég profin és nem használ szteroidot.

2012. febr. 5. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!