Hogyan lehetek olyan izmos mint Larissa Reis? naturális edzéssel ez mennyi idő alatt valósítható meg?
Ahamm, köszönöm.
Toldi Zsuzsa nevével párszor összefutottam már az oldalon, tényleg rettentő jó alakja van, bár meglátszik, hogy fitnesses és nem az izommennyiségre megy (ugye nem mondtam nagy hülyeséget?).
Jennifer Nicole Lee: Ő mégannyira fitnesses, mintsem izmos, alakra szintén jó, de azért nem hinném, hogy az lenne egy max izomtömeg. Ez a kép már nem rossz, közel az ideálishoz: [link]
De láttam én már nagyobbakat is :D
"Nem olvastam végig, a lényeg az elején van:
Anna Watson had a 50-pound weight swing in the last year. She’s eaten 900-calorie mass gainer shakes, mixed with milk and peanut butter. She’s bench pressed 155 pounds. She’s sculpted four inches of muscles on her arms in ten months — naturally.
She’s been on the cusp of a $75,000 fitness-modeling contract.
She’s obsessed over working out, leaving her miserable and tired.
She left behind that possible modeling career after a suggestion for her to use a legal steroid."
Kép mellékelve. Bár lehet kivételes genetikája van, de brutálisak a karjai :D
szerintem sem naturál,lehet hogy nincs 45os karja de azért durva,ez már sok hogy ezt naturban elérje egy nő.
szerintem nem igazán lehet példát mondani arra hogy mi a maximum amit elérhet egy nő mert akik komolyan csinálják azok versenyeznek.
akik versenyeznek eldöntik hogy milyen kategóriába lesznek pl.toldi zsuzsi fitnesses és nem testépítő,ő ugyan nem koxol natúr a csaj de ha akarna lehet ne izmosabb is a mostani formájától.
azok akik meg úgy döntöttek hogy nem fitnessek lesznek hanem testépítő nők ők meg használnak szteroidot hogy sikeresek legyenek.
magyarán a fitnessesek nem hozhatják ki magukból a maximumot izom méret terén mert akkor nem férnének bele a kategóriájukba akik meg testépítőnők azok meg mind használnak szteroidot.
így nem igazán van példa az olyan nőre aki test épít elég profin és nem használ szteroidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!