Airsoft, Miért ilyen olcsó? Ez jónak számít? Help
Most kezdenék el airsoftozni szóval még nem értek hozzá, kb úgy semmit, segítséget szeretnék kérni, hogy ez miért ilyen olcsó(úgy értem, h nézegetem máshol és ilyenek 40-50es kategoriába voltak)
És pl, ez meddig visz el? 40m-ről megérezni még?
mert pl itt van ez is, azt látom, hogy ennek 300 as a tár kapacitása, de valami hozzá értő le írná, hogy miben más?:)
Köszi, meg is néztem írtam is egy "témát" vagy valami olyasmit, de elutasították pedig egy jó 10 perces írás és izzadás után sikerült le írnom mindent majd rá 2 percre, jött az ímél, hogy "elutasítottuk"....
Amúgy, találtam még 1et:)
Ezt:) Ha már valami hozzá értő itt jár, a kérdéseim úgyan azok lennének mint az elözőnél +h tudnél rendelni:)?
Köszi
Hááát ekkor kezdjük az elején az ára sok mindentől is függ de a legfontosabba gyártó(Cyma,Cybergun,G&G,Tokio Marui stb.) és a felhasznált anyagok pl.:műanyag(ABS) vagy fém mindkettőből van sokféle anyagminőség is.A másik dolog a működési elv.E szempontból is kettőt különböztetünk meg:Rugós vagy AEG.Rugósok általában shotgunok és mesterlövész fegyverek de vannak kivételek.AEG (Airsoft Electric Gun) ezek a legelterjedtebbek általában ezek sorozatlövésre és egyeslövésre is képesek de itt is vannak kivételek.
Ja majdnem elfelejtettem rendelni NEM lehet mert a Magyar Posta nem viszi ki.Tehát el kell utazni pl.Pestre (akármilyen messze is van) és ott helyben kell megvenni ez jobb is mert kézbe veheted még a vásárlás előtt. Még valami ha már G36C akkor én ezt venném itt a legtöbb fegyverről egyébként videó is van: [link] Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!