Mi a véleményetek a wing tsunról?
Figyelt kérdés
Bármit,amit ehhez kapcsolódan tudtok írni jól jönne!:)Meg még arra lennék kiváncsi,hogy Debrecenben vagy környékén tudnátok e jó mestert ajánlani!2012. jan. 21. 14:39
1/14 anonim válasza:
kár hogy wing tsun edzés helyett nem wing chunt tanítanak.
3/14 anonim válasza:
Igaza van Aczelnak.Megy a zold pont ! :D
4/14 anonim válasza:
a kettő között mi a különbség?
5/14 anonim válasza:
Wing Chun tradicionalis a Wing Tsun= egy kitalalalt penzlehuzo semmi ami a Wing Chunon alapul Wing Tsunt Leung Ting talalta ki ugy hogy "beleujitott" a tradicionalisba es wing tsunban csak a penz szamit...
6/14 anonim válasza:
Én is tanultam, szerettem, de otthagytam. Sokba is került, meg a légkör se volt az igazi. Az edzések rendben voltak, de nem tetszett a főinstruktor hozzáállása, eléggé félelemszagú volt az egész szervezet. Amúgy maga a Wing Tsun / Wing Chun nagyszerű harci rendszer, a Shaolin kung-fu egyik leegyszerűsített, hatékony leágazása. Tanulhatod különböző formákban, van a tradicionális Wing Chun, a Leung Ting Wing Tsun, az Emin Boztepe-féle Wing Tzun, de a magyar szervezetből kivált mesterektől is lehet tanulni (Csengery, Kun István). Ők más szellemben, kevésbé anyagias alapon, gyorsabb ütemben tanítanak, amennyire tudom. Egyéb kedvcsináló: Bruce Lee is Wing Chun-t tanult, és valós harcban állítólag mindig csak ezt használta... Még 1 dolog, tanulhatsz bármit, karatét, Muay-Thai-t, Wing Tsun-t, "egyszerű" bokszot vagy bármi használhatót, hogy meddig jutsz vele, csak Tőled függ. Magas szinten nincs "akkora" különbség a harcosok között, legyen bármi is a stílusuk. Az biztos, aki egyszer WT/WC-t tanult, nem felejti el, csak ajánlani tudom. De mondom, tanulhatsz bármit, hogy mennyire leszel (jó) harcművész, az csak Tőled függ (nem a stílusodtól).
7/14 anonim válasza:
Leung Ting az autentikus Wing Tsunt tanítja, az összes többi mester is a Leung Ting féle Wing Tsunt tanulta, csak kivált, mert a Si-Fu kemény és nem mindenki viseli el! Ennyi! És nem pénzéhes!! Ennyi erővel a Ferrari gyár is pénzéhes, mert 50 millát kérnek egy tonna vasért! De ha te így is nézed, hogy az egy tonna vas, akkor neked valóban pénzéhes, lehúzás az egész! Viszont, ha úgy nézel rá, mint egy technikai csodára, akkor máris más a helyzet! A minőséget meg kell fizetni!
8/14 anonim válasza:
Tudod mikor volt jo Leung Ting ? meg Jugoszlaviaba idejeben meg Slavko Truntic mestert amikor tanitotta ahol Maday is tanult.Azota csak a penz szamit a mesterem 20 evig edzett vele.O es a baratai mutattak be Madaynak Leung Tinget.Ugyhogy azert talan csak jol tud valamit mesterem.
9/14 anonim válasza:
Magad írod, hogy a mestered Leung Tingtől tanult! Akkor nem értem, miért fikázod! Egyáltalán hogy jött ide a mestered, senki nem szólta le!
És mire gondolsz, mikor azt írod, hogy beleújított? Erre kíváncsi lennék!
És nem lehúzós! Az, hogy miért látják sokan pénzéhesnek, egy másik kérdésnél már leírtam.
10/14 anonim válasza:
Nem a mesterem.Mesterem mestere.De utana abbahagyta mar 5 eve a Wing Tsunozast en a penzlehuzast arra ertem hogy Maday honnan szerezte a tudasat ha van szemed lathatod a fababuformat konyvol tanulta eloszor latod a mozgasan stb. Meg Maday nem epp egy rendes ember :D de talan privatban kellene beszelnunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!