Szerintetek ez a termék segíthet? Estro-Dim
Sziasztok! Nagyon úgy veszem észre magamon hogy túl sok ösztrögén hormon van a szervezetembe (18éves fiú létemre) mert már kb 2éve edzek (kiszámolt étrenddel, megtervezett edzéssel) és a mellizmom szinte csak lóg. Nagyon zavaró ez, mert a karom, hátam, szinte az összes többi izmom már "jól" néz ki, viszont a mellem miatt félmeztelenül elég hülyén nézek ki. (Nem ez a cél hogy a strandon villogjak a csajok előtt, csak zavar...)
A melledzésemről annyit hogy minden melledzést követő napon érzem hogy keményen meglett dolgozva az izom, és picit elkeserítő hogy szinte sehova sem haladok. Tudom azt is hogy 2 év ebben a sportban nem nagy idő, viszont fejlődhetett volna már többet is ezidő alatt.
A termék amiről kérdeznék, illetve válaszokat várnék:
ezt én erre alkalmatlannak tartom.
az ilyeneket tesztó fokozókkal szokták alkalmazni hogy annak javítsa a hatását,így önmagában nem hiszem hogy bármiféle hatást észrevennél.
én azt mondom ne költsd a pénzed ilyenekre.
2év az tényleg nem sok ebben a sportban,biztos hogy javulni fog a kinézete a mellednek.
ha annyira biztos vagy ebben a magas ösztrogén dologban mennyel egy vérvizsgálatra inkább,feleslegesen kidobálni nem kell a pénzt estro-dim-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!