A Jumbo azoknak is segíthet akiknek nem teljesen 100%os az étrendjük?
Szerintem sokan vannak hasonló helyzetben mint én, szinte az életem az edzés, de sajnos azt nem tehetem meg (se idő, se anyagiak, se akkora bendő) hogy naponta 7-8 minőségi étkezésre legyen lehetőségem, grammra pontosan kiszámítva.
Igyekszem persze fedezni a szükségemet, rizs,húsok, túró,tojás, de azért ez nem testépítő étrend. Ezért szeretnék egy Jumbo-t vásárolni, sokan szeretik.
nem kell grammra pontosan kiszámolni a kaját.
vehetsz jumbot nyugodtan ha van rá keret,csak nehogy rosszul legyél mert sokan rosszul vannak tőle, úgyhogy először semmi kép ne vegyél legnagyobb kiszerelésest.
a jumbo 2/3ada cukor.ennyi erővel vegyél egy zsák hízótápot azt edd.
sokkal jobban jársz ha külön veszel proteint meg dextrózt és edzés után meg ha tényleg nehezen nősz akkor reggel(bár akkor is inkább zab vagy teszkósműzli)belekevered a proteinbe.este meg csak tisztán a fehérjét iszod.
a jumbótól szép kis hasi hájad lesz,de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!