Jól tudom vagy nem?
Figyelt kérdés
ha az izmot minnél nagyobb terhelés éri annál több ch-ra és fehérjére van szükség.
tehát akkor a tömegelésnél nem nagyon zsírosodik valaki ha mindig a maximumon ki meríti az izmait.
hiszen akkor azokat a tápanyagokat az izomnak kellenek a regenerálódáshoz és így nem rakódik le zsírban annyi.
2012. jan. 19. 19:23
1/7 anonim válasza:
ŐŐŐŐ igen valahogy így de szeddni kell vitaminokat is h rendesen felszívódjanak a fehérjék és az egyéb kiegészítők!
2/7 anonim válasza:
úgy gondolom ez a genetikán is múlik , de elvileg nem , általában azok híznak brutálisan , akik gyorsan felszívódó szénhidrátot isznak/esznek nap közben
3/7 anonim válasza:
és mi van ha 6000 kcal-t megeszel? az is mind kell a regenerálódáshoz?
4/7 anonim válasza:
Van egy határ, 6 g/testtömegkg ch felett akárhogy kimeríted az izmokat, a felesleges ch lerakódik zsírban.
5/7 TOMAtm válasza:
vagy fel sem szívódnak.genetika.
7/7 A kérdező kommentje:
oké értem.
én nekem az alkatom és a genetikám is olyan hogy nem hiszem hogy annyira nagyon zsírosodnék, inkább nőnék de nem zsírban szerintem.
2012. jan. 20. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!