Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » EZ jó lőfegyver?

EZ jó lőfegyver?

Figyelt kérdés

Helló!

Új vagyok ebben a dologban ^Othonra szeretnék venni egy ijen fegyot dobozokat/céltáblákat lövődözni.

[link] Ez lenne a fegyver.

Szerintetek jó?

2012. jan. 19. 18:47
 1/3 anonim válasza:

Szia.

Egy pár tanács.

1) messziről kerüld el az airsoftgun.hu-t. én is ott kezdtem, én is megszívtam. nagyon szépek a képek, de konkrétan kínai piacos szintű fegyvereket árulnak átcsomagolva és irtó drágán.

2) nézz utána, nem biztos hogy rugós fegyverrel akarsz kezdeni. én azzal kezdtem, de elég sok pénzem elment rá (főleg mivel airsoftgunról vettem) és ha még egy kicsit hozzátettem volna simán vehettem volna AEG-et (elektromos, automata airsoftot) amivel sokkal élvezetesebb a játék.

3) olvasgass, ajánlott helyek:

6mm.hu

softair.hu

vagy ha boltból akarsz:

keletifront.com, bár ez is kicsit drága de legalább abszolút korrektek

4) softair.hu-n rengeteg apróhirdetés van, nagyságrendekkel jobb ajánlatok mint a fenti webáruházban. van fórum is, kérj segítséget.

5) szervezzetek csapatot. gondolom nem csak céltáblákat akarsz lőni, bár arra egy rugós pisztoly is jó.

6) ezek nem LŐfegyverek, LÉGfegyvernek minősülnek! Mivel a torkolati sebességük nem haladja meg a 7,5J-t.

Bármi kell még szívesen segítek, írj privátot.

2012. jan. 19. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
ez nem fegyver...
2012. jan. 19. 22:33
 3/3 anonim válasza:
#1: Ilyen weboldalról alapból nem rendelnék semmit..Egy ceruzát még talán, de egy airsoft fegyvert biztos nem.
2012. jan. 29. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!