Airsoft-ot vennék kezdő vagyok?
Kifejtem a kérdésemet.
15 éves vagyok és szeretnék elkezdeni airsoft-ozni , ti milyen fegyvert ajánlanátok nekem? jelenleg csak 25 000 Ft keretem van rá. Köszönöm a válaszokat.
(szabályokat tudom , tudok mindent az airsoftról a működési elvét. stb)
Az airsoft nem "csóróknak" való sport (elnézést a kifejezésért). 25e Ft-ért még egy rendes marokfegyvert (gyengébbek kedvéért pisztoly) se tudsz venni, ráadásul egy fegyver nem elég, kell min. Még egy védőszemüveg, de inkább rácsos arcvédő, bdu (gyengébbek kedvéért nadrág + zubbony), taktikai mellény, piros/kék karszalag, pisztolytáska (mondjuk egy combtok), normális egy aep meg egy rendes aeg. Véleményem szerint amúgy se vagy még elég érett ahhoz, hogy fegyvert fogj a kezedbe, még ha állításod szerint a szabályokat ismered is.
Üdv: AirSoftFun ( [link]
Ha milliókat akarsz rá költeni vegyél meg minden szart!!!
(Jól van, azért tényleg kell hozzá pár dolog) ha csak céltáblára lősz, ilyesmi... akkor mondjuk keresgélj Vaterán:
Ez jó fegyónak tűnik (spring) itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!