Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Honnan tudom hogy mennyi a...

Honnan tudom hogy mennyi a tesztoszteron szintem?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez eszméletlen hülye kérdés, de sajnos ilyen teszto témában nem nagyon vagyok otthon.
2012. jan. 3. 22:40
 1/9 dirtboy ***** válasza:
elmész egy vérvételre és a véredből megmondják.
2012. jan. 3. 22:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Ennyi ?Utálom vér vétel.:D És azt kajával nem lehet növelni csak szerekkel ?
2012. jan. 3. 22:55
 3/9 dirtboy ***** válasza:

minek akarnád növelni fiatal vagy,nem hiszem hogy baj lenne a tesztó szinteddel.

vannak tesztoszteron fokozók amik legálisak a saját tesztoszteron szintedet emelik meg kicsit nem pedig mint a kox idegen tesztoszteront tartalmaz és azt juttatod a szervezetedbe.

nem olcsó a tesztó fokozó,30éves kor alatt nem is érdemes rá pénz áldozni és 30 fölött is csak akkor ha keményed edzel és az étrended is rendben van.

2012. jan. 3. 23:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam én is nézegettem az ilyen legálisokat, azért van olcsóbb is, de azért akarom növelni mert növekedni akarok és ami legális gondolom attól nem lehet gond.
2012. jan. 3. 23:34
 5/9 dirtboy ***** válasza:

mármint magasságra akarsz növekedni?

az nem fog menni.

2012. jan. 3. 23:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocs kicsit félre írtam, testileg nagyobb darab akarok lenni.
2012. jan. 4. 00:22
 7/9 Zakathol ***** válasza:

Attól még ha fiatal vagy egyik sem fog használni.

Ezek az ember saját tesztoszerontermelését emelik a magadhoz mérten legnagyobb szintre. Fiatalon nem használ, mivel eleve a maximumod környékén vagy....

2012. jan. 4. 08:14
 8/9 dirtboy ***** válasza:

még ha emel is rajta egy kicsit akkor sem úgy működik hogy már be is indul a növekedésed és nagyobb darab leszel.

felejtsd el az ilyen hülyeségeket,nem fogsz tőle nagyobb leni.

attól leszel nagyobb ha tömegnövelő étrended követsz és van jó edzésterved és edzel keményen,na így nagyobb leszel.

2012. jan. 4. 09:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát most 18 vagyok, de ez a tömegnövelő étrend se nagyon megy mostanába. : )
2012. jan. 4. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!