Izzadhatok a tesztoszteron szint növelőtől is?
Figyelt kérdés
Tribulus maximust szedek éa zat tapasztalom jobban izzadok azóta, azt tudom, hogy szteroidoktól jobban izzad az ember, de ettől is..(kérdőjel)2011. dec. 15. 22:53
1/3 dirtboy válasza:
nem hiszem hogy érezhetően/feltűnően többet izzadna az ember egy ilyen tesztó fokozótól.
egyébként hány éves vagy hogy szeded?
2/3 anonim válasza:
ha a shop .builder en elolvasod a hozzászolásokat amiket a teszto fokozokhoz írtak akkor láthatod h ez valós probléma sok embernek van ilyen....
3/3 dirtboy válasza:
ma 18:37 ha ez nekem szól akkor nem nem olvasok ott véleményt,kb.teljesen értelmetlen mert mindegy hogy milyen sz ar terméket is nézek tuti hogy egekig magasztalják a véleményekben.
kipróbálás alapon szedtem tesztó fokozót,én nem tapasztaltam semmilyen fokozott izzadást.
persze nem azt mondom hogy nincs is csak azt hogy én nem tapasztaltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!