Szemerey kérdése:
Optikai csalás elkövetése a vádlikkal?
Figyelt kérdés
Nő vagyok,és magas (180 felett)bár ez a hosszán a képen nem látszik, talán mert fentről lett lekapva.
Van valami tipp, amitől keskenyebbnek tűnnek azok a kötegek ott a vádliknál ha szoknyában vagyok? A végtelen hosszút nem szeretem, olyan vagyok benne mint saját öreganyám :I Nem hordok gyakran, de néha muszáj.. Harisnyát esetleg ami slankít?
2012. jan. 2. 16:41
11/13 A kérdező kommentje:
De az 5-ös méret a 170 centi mellé van írva..nem lesz kicsi? 175-nél megáll az élet?
Mindegy, veszek aztán addig húzom ameddig jön :D köszi!
2012. jan. 2. 19:41
12/13 anonim válasza:
Én nem vagyok magas, 166cm, de nekem is elég vastag meg izmos a vádlim. A harisnya meg a combfix hülyeség, viszont a magassarkú cipó sokat segít...nekem legalábbis segít, hosszabbnak látszik a lábam, nem olyan tömzsi izmosnak. Viszont a hátránya az, h a magassarkúban is feszül a vádli, mintha lábujjhegyen járnál, és az nem biztos h sok pasinak bejön, nemtom. De akármilyen ruhában is vagy, ha látszik a lábad, lapostalpú cipőt ne vegyél fel, nem mutat jól. Rgyszer én is lefotóztam a lábam, úgy mint te, tükörben, háttal, úgy minden jól látszott. persze ahhoz kell egy földig érő tükör :-) 16/L
13/13 A kérdező kommentje:
Földig érő tükör hiányában marad a bénázás :)
2012. jan. 3. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!