Optikai csalás elkövetése a vádlikkal?
Nő vagyok,és magas (180 felett)bár ez a hosszán a képen nem látszik, talán mert fentről lett lekapva.
Van valami tipp, amitől keskenyebbnek tűnnek azok a kötegek ott a vádliknál ha szoknyában vagyok? A végtelen hosszút nem szeretem, olyan vagyok benne mint saját öreganyám :I Nem hordok gyakran, de néha muszáj.. Harisnyát esetleg ami slankít?
így fentről elég furcsa a kép,nem fentről kellett volna fényképezned és akkor szerintem jól nézne ki a lábad.
készíthetnél egy másik képet mert szerintem szexi lábad van,nincs vele gond.
Szerintem is teljesen rendben van a lábad. :)
Minél barnább, annál vékonyabbnak tűnik (akár szoli, akár harisnya), ha harisnyával akarsz trükközni, max. valami csíkkal kombináltat válassz.
(valami ilyesmit talán: [link]
dirtboynak:
magamnak telefonnal hogyan tudnám másképp? :)tudod ez is hanyadik lett, amire belefért mind a kettő legalább részben? :D alulról fölfelé milyen pózban legyek? álljak fejen telefonnal a kezemben? :O ocsmány ocsmány kész, majd ha ismerkedni akarok velük akkor pózolok valami mezei fotósnak aki szexivé retusálja :)
182 vagyok, hosszúnak hosszú. de nem ez a kérdés :)
Cyan:
Megnéztem ezeket a combfixeket. Még sosem volt ilyenem. A méretezés alapján nem is lesz, hiszen az L-es is rövid. Vagy hogyan kell mérni?
Amúgy a mintás tuti vastagít.
Maradok a szoli mellett :)
én is csak azt tudom ajánlani amit Cyan is,sötétebb cucc kell,ha sötétedik a lábad akkor vékonyabban látszik.
a fehér szélesít a fekete keskenyít,a csíkos pláne hogy keskenyít.
Nem fogom emelni a szolárium adagot.
Marad a fekete harisnya, vagy hosszában csíkos, keresztben semmiképpen. Értem, köszönöm a válaszokat :)
Keresztben csíkosat naná, hogy ne válassz, sőt még egy csíknál több csíkos is vastagít szerintem. De egy testszínű, cognac mondjuk, az már elég.
A combfixeket meg kimondottan ajánlom. ;)
Ha a combfixnél tartunk. Vajon honnan mérik a hosszát?
Nagyon harisnyám sem volt.. De, óvodában tűzpiros, ha ez számít. Ment a babakocsi színéhez :D Anyám szerint a betétes a jó. Az nem vénasszonyos?
A harisnya csak látszatmegoldás.Ha meleg van, abban meg lehet gyulladni.
Mi van szex előtt, amikor le kell venni? Azaz még jóval előtte lekerül jobb esetben. Vagy ha olyan helyen megyek ki fürödni, ahol többen is látnak a magamra tekert törölközőben?
Neked 5-ös méretű kell, a magasságod miatt.
(amúgy: [link] )
Egyébként kb. combközépig fog érni (értelemszerűen).
És ezzel legalább megoldódik a "szex előtt" kezdetű probléma, mert egy szexi darabot nem kell levenni. ;)
A betétes harisnya csak strapabíróság szempontjából (meg néhány darab alakformálás miatt) van megerősítve, de szerintem semmivel sem jobb vagy több, mint egy combfix, én nem is szeretem. (Többek közt én is azért, mert vénasszonyos) :)
A strandos dolog meg ne izgasson, szerintem tök jó lábad van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!