Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyi idő alatt lehet elérni...

Molnár Richárd kérdése:

Mennyi idő alatt lehet elérni egy ilyen alakot?

Figyelt kérdés
[link] átlag testből kiindulva. Tudom, hogy sok mindentől függ; csak kb.
2011. dec. 31. 15:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
egy ilyen alakot elérni nekem pár hónap volt, akármennyi idő is telik el mostantól számítva... csodálom, hogy 82 %-oddal nem tudsz szöveget értelmezni és/vagy nem akarsz...
2015. febr. 16. 17:45
 22/26 dirtboy ***** válasza:

kit érdekel hogy neked mennyi idő volt?

vannak akik gyorsabban fejlődnek vannak akik meg lassabban,átlagot kell venni nem pedig a saját fejlődésünket.

másik meg hogy arra próbáltam felhívni a figyelmed hogy ez egy 3éves kérdés,már rég el van felejtve,a kérdezővel már kitudja mi van azóta.

vannak új kérdések arra kéne válaszolni mert elég sok a megválaszolatlan,ott okoskodj meg próbálj meg be szólogatni másoknak mint most is tetted.

2015. febr. 16. 18:00
 23/26 anonim ***** válasza:
ugye-ugye, milyen könnyű monitor előtt keménynek lenni? :D
2015. febr. 16. 18:01
 24/26 anonim ***** válasza:
átlagnak is pár hónap.. te jársz rossz környezetben, ez, ami a képen van, semmi
2015. febr. 16. 18:02
 25/26 dirtboy ***** válasza:

monitor előtt keménynek lenni?

nem tudom miről beszélsz,én már rég nem válaszolgatok sport témában,nem nagyon érdekel a te véleményed sem.

lehetséges hogy próbálnál direkt provokálni most de ki kell ábrándítsalak,válaszolok ugyan de ennyi,lépek is tovább utána.

nem nagyon tudom mi volt számodra az írásomban keménykedő de szerintem olvasd el még egyszer.

2015. febr. 16. 18:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy te miért nem érted. Írj még egy kommentet, ha akarsz, aztán vége.
2015. febr. 16. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!