A kung fu melyik ágát gyakoroljátok, magyarországi kung fu-sok?
Figyelt kérdés
Még új vagyok ezen az oldalon, de már olvasgattam pár kérdést a kung fu-val és egyéb harcművészetekkel kapcsolatban. Én is kung fu-zok és érdekel, hogy ti többiek a kung fu melyik ágát gyakoroljátok, tanuljátok. Csupán kiváncsiság..2011. dec. 30. 11:40
11/17 anonim válasza:
hallottam hírét, ezért még utazásom előtt (tavaly decemberben) gyakoroltam egy RÁK stílus használóval. nem örült a gyakorlásnak.
12/17 A kérdező kommentje:
wing chun... szóval ch.val mert uyge sok egyéb változat is megtalálható hazánkban... chang quan nagyon jó stilus viszont kell hozzá a hajlékonyság meg persze állóképesség erőnlét ami mind nagyon fontosak magukban is az életben szerintem.
2012. jan. 5. 16:07
13/17 anonim válasza:
ts-el írjuk amúgy csak így nem kötekszenek,de van sparring meg erőnlét szóval nem tudom mi vele a baj
14/17 A kérdező kommentje:
Ha jól oktatják nincs vele baj, de sajnos sok helyen nem olyan az oktatás szinvonala,mitnamilyennek lennie kellene. Egyébként a sparring fontos az erőnlét is viszont azt edzésen nem szabad túlzásba vinni,hiszen azt otthon/konditeremben is tudod fejleszteni..
2012. jan. 5. 19:03
15/17 anonim válasza:
keddi edzés általában főleg erőnlét a tobbi meg technikai,sparring általában van de én külön is szoktam
16/17 GetStreet válasza:
én a Wing Tzun- t gyakorlom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!