A kung fu melyik ágát gyakoroljátok, magyarországi kung fu-sok?
Figyelt kérdés
Még új vagyok ezen az oldalon, de már olvasgattam pár kérdést a kung fu-val és egyéb harcművészetekkel kapcsolatban. Én is kung fu-zok és érdekel, hogy ti többiek a kung fu melyik ágát gyakoroljátok, tanuljátok. Csupán kiváncsiság..2011. dec. 30. 11:40
2/17 A kérdező kommentje:
Wudang. Am igen gondoltam,hogy te irni fogsz láttam sok kommentedet és ha jól vettem ki akkor neked külön mestered van, vagyis nevezhetjük magán tanárnak...
2011. dec. 30. 13:19
3/17 anonim válasza:
nem nevezhetjük, de volt olyan is.
Te milyen stílust gyakorolsz? és milyenek az edzések?
4/17 A kérdező kommentje:
Én az északi chang quan... És kinai mester van kinában élt de Magyarországra költözött, és nem olyan,hogy nlha eljön szemináriumot tartani hanem jön tanit, kemény de megéri...
2011. dec. 30. 14:56
5/17 anonim válasza:
kérdező, megkérdezhetem hol tanít az illető/van-e honlapja?
6/17 A kérdező kommentje:
Szeretnél elkezdeni kung fu-zni?:D
2011. dec. 31. 10:24
7/17 3rdeye válasza:
hosszú ököl? azt hiszem az is a shaolinból származik
8/17 A kérdező kommentje:
igen ez is a shaolinból származik de te is kung fu-zol?
2012. jan. 2. 12:18
9/17 anonim válasza:
Én wing chunozok,és a chang kuan amúgy milyen?
10/17 anonim válasza:
nem a RÁK kung fu a legjobb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!