Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Érdemes lenne megrendelnem?

HamBie kérdése:

Érdemes lenne megrendelnem?

Figyelt kérdés
Konditermes edzést végzek 8hónapja 64kg-82 lettem az étrendem a maximálisan rendben van oda figyelek napi szinten 2fő étkezésem csirkemell+rizs vagy éppen hal+rizs 2hétcsirke 1hét hal :D [link] ezt nézegetem és gondolkodom rajta adagolás:25g?? tehát az az jelenti nap 75g 3 turmix 4000g/75=53 53napra lenne nekem elég? na ezt kicsit soknak tartom bár az ára alapján ... :D
2011. dec. 28. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:

8 hónap alatt + 18 kiló fehérje nélkül? :O

azt esetleg tudod, hogy kb ebből mennyi az izom, ami feljött rád (nem rossz indulatból, csak én is 64 kg volt, és most kezdtem gyúrni)

egyébként ha kajából tudod fedezni a fehérjét, akkor elég csak edzés után egy turmix, ha nem tudod akkor annyit amennyi hiányzik. és mindenképpen érdemes

2011. dec. 28. 21:51
 2/6 Zakathol ***** válasza:

Ha az étrended maximálisan rendben van akkor nem kell kiegészítő.

De ha te úgy gondolod, hogy neked napi 3 adagot meg KELL innod akkor kétlem azt a 100%-os étrendet... :D

2011. dec. 28. 22:29
 3/6 anonim válasza:
Edzés után jó egy 100%whey pro, mert gyorsabban felszívódik :)
2011. dec. 28. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:
nem zsírosodtam le meg semmi persze szedtem elötte 2 hónapig fehérjét Biotechet... meg egy Jumbot is elnyomtam XD
2011. dec. 29. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:

amit olvasgattam, meg hallottam, hogy kezdőknél is 8 hónap alatt oylan 6-7 kiló izmot lehet felpakolni, ha a genetikád is jó, meg mindenre odafeigyelsz.

ehhez képest ez a 18 kiló k.rva sok, ezek szerint 10 kiló zsírt is fel kellett szedned.

Bár az is igaz, hogy sokszor tapasztaltam már, hogy sokan túl szigórúan veszik ezeket a tesépítő tapasztalatokat, szabályokat, könnyen megdönthető a legtöbb.

2011. dec. 29. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:

hát figyelj amikor elkezdtem akkor sem valami vézna gyerek voltam sem kővér 2hónapig tisztán étrendel nyomtam

aztán kővetkező hónapban már biotech fehérje +szőlőcukor(dextróz) +PHX creatine 2hónapig aztán jött 1 Jumbo Proffesional 25 napig volt elég aztán enyi most 8hónapja nyomom hát mit mondjak tényleg nem sok zsír van rajtam de visza térve szerintem nem ez kérdés hanem az hogy az amit belinkeltem eddig elég lenne és hogy hatása milyen -.-

2011. dec. 29. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!