Mi a véleményetek a krav magáról és egy ilyen edzőről?
KM szint Graduate 1
Diplomák: Krav Maga civil instruktori
Heti két edzés van, 1edzés 1,5óra.
Szeretnék magamtól is edzeni, de az edzőm szerint még várni, kell hisz kell oda alap is. (még csak 3edzésen voltam, de már várom a következőt.)
Kb mennyi idő, mire magamtól is elkezdhetek edzeni? (perzse járok csoportos edzésekre, csak szabadidőmben szeretnék minél többet edzeni!)
http://www.youtube.com/watch?v=VNkU9zyHuWw
1:48-tól: krav maga vs kung-fu
A krav magát igazán az érti, aki évek óta csinálja. Gondolom az eddig kommentelők egy edzésen sem voltak. Én sem igazán értek hozzá.
Mindenki a maga lovát dicséri, aki kempozik kempot, aki bokszol, az bokszot.
szabadidődben kocogj,kettlebellezz,de attól sem tart vissza senki,hogy másik helyre is járj edzeni plusz heti 2-3at.
ja,a véleményem meg a kravról-jobb,mint a semmi,de egy ugyanannyi ideig végzett küzdősport hatásosabb.
és ha már önvédelem,akkor a kézitusa,a modern defendo és a defendo-t is hatékonyabb rendszernek tartom a kravnál és a köré épült biznisznél.
de persze a stílus mindegy,ha lejársz heti 5 edzésre,akkor előbb utóbb csak megkeményít,pár év alatt jó esetben.
Ezt a videót nézve mindig az jut eszembe, hogy a krav maga nem létezik: http://www.youtube.com/watch?v=5hXjr_7bSdg
Roy Eleghanayan tudtommal egy nagy valaki a krav magában, de nem sikerült meggyőznie a krav maga létezéséről.
Carbon 3-4x2 órás krav maga edzés lol Heti 2x1,5 óra akciós időkben 9 ezer forint volt úgy hogy egy napon volt a 2 edzés. És máshol sem olcsóbb ahogy hallottam.
Kérdező, ha a magyar instruktorok Európa legjobbjai akkor még nagyobb a probléma, mint azt elképzeltem.
Neutronlovag 2 dolgot is leírt, amit én is észrevételeztem volna.
így marad a nyers reakció, mert a többi okosság már elhangzott. Kérdező, lehet, hogy valóban nem értesz a témához, de akkor legalább ne írj hülyeségeket. linkeltél egy videót? és?? én meg linkelem mindjárt a csillagok háborúját, és akkor bekaphatja minden kravmagás és harcművész, mert Joda mester messziről csomót köt a farkukra az Erővel. vagy linkeljem a zsidó táncolós videót, humorból azt szokták linkelni "real krav-maga" illusztrációnak. linkelsz egy videót, ahol 2 beállított ember közül az egyik "kungfus" pörgő-forgó "rúgásokkal" nem találja el a másikat, hátat fordít az ellensé.. haverjának, és az látszólag alá rúg. kur.va nagy, mert nem látni ilyet az összes tony jaa vagy jackie chan filmben. már hiányzott egy kravmagás kiadás is :D
nézd, valahol itt kezdődik egy támadás fejre, ha már nagyot akarunk rúgni és megtehetjük
http://www.youtube.com/watch?v=Ql74_MlCl9s
nem mintha gyakorlatias lenne harc közben így rugdosni, de legalább elájult az ember. ennél kevesebbet nem tekintek támadásnak, a kravos videón ha talál is a rúgás, legfeljebb egy nagyobb pofont tudok beleképzelni.
néhány rúgás, ha sport közben ilyet tolnak, akkor éles haracban se legyen kevesebb, csak hogy lásd hogyan néz ki nagyjából, amikor két ember el is akarja találni egymást. meg a többieknek, mert jópofa videó, bár ha nem lennék lusta 6x jobbat is lehetne találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!