Miért van az hogy egy csomó tudatlan kis p. öcs, ha vesz egy bokszzsákot, csinál egy pár gyakorlatot a fegyencedzésből, vagy néhanapján elmegy egy konditerembe máris k. urva keménynek gondolja magát?
AZ se szép látvány, ha bemész a konditerembe, pár vasalthajú selyemrambó méreget 50 kilósan, ha maxolnak akkor szakítanak a rúdba... Ez se szép látvány, de itt tartunk. Értem én az erőfeszítést, hogy lejár stb, de az ilyenből lesznek a nagy arcú gyökerek, akik felbasszák magukat tömegnövelővel, meg kreatinnal, aztán teszi a fejét, hogy ekkora meg akkora bunyós stb, aztán fél pofon az egész gyerek, korcs világban élünk, ez itt a gond...
Neten mind1 hogy kocka vagy, vagy díjnyertes kempos, vagy profi golfos, vagy éppen csak stréber... Bárki bármit írhat, és látszik, hogy a 90%-a, olvasott 1 cikket, aztán abból amire emlékszik, azt leírja, ír hozzá 20 év habiszti tapsztalatot azt kész.... Ez a gond... :/
Kicsit keszekusza lett, de értem a lényegét:-)
Igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!