Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért van az hogy egy csomó...

Miért van az hogy egy csomó tudatlan kis p. öcs, ha vesz egy bokszzsákot, csinál egy pár gyakorlatot a fegyencedzésből, vagy néhanapján elmegy egy konditerembe máris k. urva keménynek gondolja magát?

Figyelt kérdés
Aztán meg itt írogatnak összevissza fasságokat, az értelmesebbeknek mint pl. Aczél,carbon stb. meg honnan van ennyi türelmük ezekre segítőkészen válaszolgatni? Titeket ezek nem irritálnak?
2011. dec. 22. 18:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ha egy véleményen lennénk, téged kérnélek karácsonyra :D
2011. dec. 23. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDD
2011. dec. 23. 13:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Papa, Te nagyon hülye vagy ma.... :DDD
2011. dec. 23. 16:33
 14/21 anonim ***** válasza:
XDD ez jó.....
2011. dec. 23. 17:34
 15/21 anonim ***** válasza:
hát hülye az lehet hogy vagyok, de merrí krisztmöszt most lehet, bontsatok ti is egy karácsonyi barna sert oszt.. hmm, megkóstolom a lazac patét a sörrel :D jó ötlet.
2011. dec. 23. 17:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,egyébként nem vagyok az a típus aki mindenen felcseszi az agyát, ez alól kivétel az emberi butaság:)
2011. dec. 23. 21:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Hejjj... Denagyon nehéz életed lesz. :D
2011. dec. 23. 21:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Aczél,a merri rövid i.(tudatlan,cccchhhhhhhsssssssz..:D)
2011. dec. 24. 01:04
 19/21 Orfeus ***** válasza:

AZ se szép látvány, ha bemész a konditerembe, pár vasalthajú selyemrambó méreget 50 kilósan, ha maxolnak akkor szakítanak a rúdba... Ez se szép látvány, de itt tartunk. Értem én az erőfeszítést, hogy lejár stb, de az ilyenből lesznek a nagy arcú gyökerek, akik felbasszák magukat tömegnövelővel, meg kreatinnal, aztán teszi a fejét, hogy ekkora meg akkora bunyós stb, aztán fél pofon az egész gyerek, korcs világban élünk, ez itt a gond...

Neten mind1 hogy kocka vagy, vagy díjnyertes kempos, vagy profi golfos, vagy éppen csak stréber... Bárki bármit írhat, és látszik, hogy a 90%-a, olvasott 1 cikket, aztán abból amire emlékszik, azt leírja, ír hozzá 20 év habiszti tapsztalatot azt kész.... Ez a gond... :/

2012. febr. 10. 20:16
 20/21 A kérdező kommentje:

Kicsit keszekusza lett, de értem a lényegét:-)

Igazad van

2012. febr. 10. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!