17 évesen bmx? (kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen az?
Osztálytársam 17 éves és most szeretne elkezdeni bmx-ezni.
Ez csak nekem nem tetszik? Mindig csak ilyen 12 éveseket látok bmx-en :S
Vagy lehet hogy jól állna neki? nem értem
2011. dec. 20. 17:36
1/5 anonim válasza:
nem korhoz függő. nekem van 13 éves bmx-es ismerősöm és 17 éves bmx-es ismerősöm.
2/5 anonim válasza:
Nekem meg 18+ 30+ :) Persze azért 40 évesen már ne vágjon bele de 17 még bőven jó úgy se lesz profi ha csak nem gondolja komolyan és nem csak divatbicós akar lenni mint a legtöbb 12 éves.
3/5 RoyalDamage válasza:
Azért nem látsz 17 éves bmx-est mert akkora már jól kitanulják és jobb helyeken nyomják.
4/5 anonim válasza:
kérdés, hogy azok a 12 évesek használják is trükkökre azt a bmx-et vagy csak gurulnak vele? csak mert nekem is volt és soha egy trükköt se próbáltam rajta.
17 évesen egyébként nem hinném hogy túlkoros, bár ilyenkor már lassabban fog gyógyulni, ha összetöri magát.
5/5 anonim válasza:
Nekem a legtöbb (fiú) osztálytársamnak van bmx-je, és csak menőznek vele, de amúgy semmit sem tudnak. :) Szóval szerintem nyugodtan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!