Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hol lehet beszerezni?

HamBie kérdése:

Hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
Stanazolol kéne nekem 4 éve eddig tisztán nyomtam ugy kb 3 hónapja semmit nem fejlödök söt fogytam 4kg mostani súlyom 84 kg
2011. dec. 11. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:

bármelyik konditeremben megkérdezed az edzőt ő fog segíteni ha nem hülyén mész oda hozzá, és a szakmai ismerettség miatt talán eredeti cuccot fogsz tőle kapni, bár manapság nagyon ritka az is!!!!!

ismerős ismerősétől ne vegyél soha ált kamu utánnyomott szarokat árulnak.....

2011. dec. 11. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Valszeg orvossal tudod feliratni ha szükséged van rá de nem fogja.

Azt ne várd el magadtól, hogy minden hónapba fejlődj mindenre legalább 0,6-7cm akkor 40 éves korodra(ha most fiatal vagy 20év körül) kb 80-as karod lenne. Van egy bizonyos időintervallum amikor nagyon jól fejlődsz és van egy bizonyos hoszabban tartó időintervallum amikor havonta fejlődsz 0,01mm pl combra.

Az viszont fura, hogy 4kg fogytál. Valamit nem jól csinálsz változtass az étrendeden az edzéseden. Pihenj eleget és ne bízz semmit a véletlenre mert véletlen fogy még 4kg-ot. Koxhoz szerintem ne fohászkodj segítségért nem éri meg szerintem. Vagy csak szigorúan figyelem melett aki nézi, hogy mindig pontosan kúraszerüen szedd és 1000 évente 1x.

Ahogyan előző felebarátunk is írta, olyanba ne menny bele, hogy "Haveromnak a spanjának meg a nigger apjának a felebarátjának a néger fiától tudok szerezni 20k-ért."

Ez pénz kidobás 1 kupac székletért. Mindenesetre ha nagyon szeretnél találni akkor sok sikert.

2011. dec. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!