Protein, Tömegnövelö, BCAA, Kreatin?
Sziasztok, egy szarkértöt ha megkérhetnék, pontosan, nem linkekkel , ha nem a saját szavaival megfogalmazva, megtudná magyarázni az alábbi szavakat?? KÖSZÖNÖM!!!! Ha lehetséges normális válaszokat, fikázást nem kérek
Mi a protein?( Össze vissza hallottam róla, hogy hizlal, de hogy nem hizlal. nem tudom mivan..)
Mi a Tömegnövelő és mire szolgál?
Mi a Kreatin És mire szolgál?
Mi a BCAA? És mire szolgál
és szerinted itt kik vannak vegyészek meg hasonlók?
akik itt válaszolnak azok is olvasták ezeket az infókat, nem az ujjukból szopták ki,olvasd el nyugodtan hogy mi micsoda ,le van írva normálisan és érthetően.
a nagy szakértő Drugs Bunny szerinted ő vizsgált ki mindent az otthoni házi laborjába?
ő is már leírt információk alapján tudja azt amit tud.
Protein - a fehérje angol megnevezése, húsok, tojás és tejtermékek tartalmazzák foleg. Tápkieg formájában zsírmentes, szénhidrátmentes, tehát testzsírban nemnagyon hizlal, csak izomban.
Tomegnovelok: szénhidrát+fehérje+ általában kulonbozo vitaminok kombója, és tomegnovelésre szolgál.
Kreatin - tobbféle kreatin létezik, legtobben a monohidrátot használják, vizet kot az izmokban, megnoveli az izomsejtek térfogatát + energizál. Izomtomeg- és teljesítmény novelésére szolgál.
BCAA - a legfontosabb aminosav, izomnovekedés serkentésére szolgál.
Roviden és parasztul ennyi.
mark86
De egy bunkó,ügyefogyott akaratos kis gyökér vagy te kérdező!
Funkcionális analfabéta vagy?
Nem tudsz megkülönböztetni egy hiteles honlapot a nőklapja fórumtól?
Ha már az elején rákerestél volna mi a protein,rájöttél volna hogy lényegében hús,így nem lehet káros.
Tömegnövelőben protein van meg szénhidrát=nem lehet káros.
Megnézel kérdéses termékeket és elolvasod a leírásukat=egyből nem tűnsz butának.
Neked a net helyett fatuskót kéne nyomkodni. Ez nem fikázás volt,csak tények.
figyú !
szerintem regisztrálj be a bodybuilder.hu-ra és ott az EDZŐ VÁLASZOL rovatban kérdezd meg.
Van ott egy nagyon rendi srác, DRUGS BUNNY, én is tőle szoktam ilyeneket megkérdezni, illetve sokan tesznek fel hasonló kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!