Mi kell ahhoz, hogy igazi UTCAI HARCOS legyek?
Szerintetek ez így jó összeállítás?
1.
Ökölvívás + Wing Chun kung-fu
Egyszerre a kettő 1 évig, hogy megtanuljak ütni jól.
2.
ITF Taekwondo + Capoeira
Szintén 1 évig, hogy megtanuljak rúgni, na meg a lábsöprések.
3.
Birkózás (szabadfogású) + Judo
Szintén 1 évig, megtanulni dobni és test-test ellen harcolni, feszíteni, fojtani..stb.
4.
Savate + Ju-Jitsu
2 évig, rendszerezni az ütéseket és rúgásokat, dobásokat, földharcot...stb.
5.
Kizárólag harcművészetek
Shaolin kung-fu + Aikido
5 évig. Azért ezt a kettőt, mert mindkettőben van pusztakezes harc és fegyveres harc is.
Szóval összesen 10 év alatt már lehetne belőlem igazi Street Fighter? :)
"A FEKÁK A GETTÓBA NEM ŰZNEK SEMMIT"
Lóf@szt ezek lejárnak boxolni és ezek közül kerülnek ki amerika legjobb boxolói.
Á ez sz*r a lényeg két valamit csinálj sokáig nem tudodm most hány éves vagy ,de az egész nem éri meg.
Hiába vagy akármilyen öves meg minden a cigányok mindig csalnak.
Náluk mindig van kés.
tisztázzuk
Az utca nem arról szól amit a filmekben látsz... itt nem álltok le egymással szemtől szemben 1 emberrel ... itt minimum 2-3x annyian támadnak rád rátok mint ahányan ti vagytok ha mégis egy ember támadna rád annál fegyver van (vagy hirtelen üt amire sokszor 10évek munkája sem elég hogy kikerülj másodpercek töredéke alatt egy hirtelen jövő ütést)... itt a probléma, az utca nem az ököl,sípcsont és társai tehát nem a klasszikus bunyórol szól. viperával széttörik minden csontot acélbetétessel pedig szétrugják a mogyorót és addig örülj amíg nem állítanak beléd egy kést:) ide születni kell hogy az utcán nőj fel és hálát adhatsz az Istennek hogy nem oda születtél.. ha az utcán vagy tanulj meg inkább futni vagy ha játszani akarod a nagy harcost akkor box hogy hirtelen tudj nagyot ütni és fuss ember... itt nem fogod lerugni a másik fejét mint a filmekben XY... az ilyen shaolin Aikido Capoeira és társai meg szóba se jöhet leírtam miért.. ha pedig ilyen bulis utcai harc van hogy körbevesznek kettőtöket 50 en oda MMA ami jó mert az az ami a komplett bunyó földharc rész ami fontos ütések ketrecben játszik inkább nagyobb szerepet a rugdosás ( én is csinálom és 2 meccsemet nyertem rugásokkal sok év Kyo val a hátam mögött..:)
remélem tudtam segíteni és hidd el nem jó ötlet ilyenekkel szórakozni
"kéz kicsavarós halálos technikát tanultam"
Ezen hadd mosolyogjak. :)
6.
Muay Thai + Kung Fu Tiger Style
A Muay Thai önmagában eléggé kemény, főleg ha jó az edző és megerősíted a tested, hogy ellenállóbb legyen az ütésekkel, rúgásokkal szemben.
A Kung-Fu Tiger Style meg egy nagyon brutális és agresszív stílus, de eléggé időigényes a megtanulása, azonban nagyon jó technikák vannak benne.
Mint az arc szétkarmolása vagy a torok kitépése és egyéb "jóságok". Én is tervezem, hogy kitanulom ezt a stílust. :))
https://www.youtube.com/watch?v=gzviN135ZYQ
03:00 Kezdődik a Tiger Style
A Cigányok csak százával veszélyesek, egyedül annyira se erősek mint a lepkefing. Kés? Ma eltöröd a kezét nem tudja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!