Szeretnék downhillezni meg van már az alap gépem de nem tudom hogy kezdjem a tanulási folyamatot?
János hegyen a Katlan, Gt, Dual Salon már kiválóan megy és gyorsan letudok menni rajtuk de pl Kápolna, Tündér az nem megy mert vannak benne számomra meredek szakaszok amiken nagyon félek hogy előre esek. Hogyan küzdjem le a félelmem ?
nem fully a gépem . de pl lépcsőkön lemegyek legyen az bármilyen úgy 1 -2 méteröl le is ugratok de ezek a nagyon meredek dolgok nem mennek hogy küzdjem le a félelmem ?
Köszönöm szépen a ötleteket
még János hegyen milyen "kőnyű " pályák vannak ?
Aha köszönöm szépen a válaszokat
egyébként szerintem azért félek a meredekségtől mert egyszer már törtem el a kezem azért mert előre estem
Fully gépel könnyebb lejönni a hegyről ? mi az előnye a fully gépnek ?
Hát a kéz törés biztos hátráltathat, de majd leküzdöd a félelmed idővel.
Igazság szerint a legtöbb dolog nem a bicón múlik hanem rajtad, minél régebb óta bicajozol annál inkább tudod kezelni a különböző helyzeteket, tudod hogy mikor hogy kell mozogni. De tény és való hogy ha fully géppel nyomod akkor az is valamennyire a segítségedre van. De a legtöbb nem a bicón hanem rajtad múlik. Gyakorolni gyakorolni gyakorolni aztán minden simán megy majd.
háth
fékeim Hayes HFx9
első gumi Maxxis Mobster 2.7
Hátsó gumi Continental disel pro
Telo meg Marzo EXR comp
felszerelés megvan csak nem tudom miért ott megfutamodok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!