16 éves lány vagyok. Milyen önvédelmi sportot űzhetnék? Kempó? Karate? Pankráció?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 19:50
21/22 anonim válasza:
Én a kick-boxot ajánlanám, bár nem kimondottan önvédelem, mert küzdősport, de megállja a helyét szerintem. Nekem rengeteg csaj ismerősöm boxol vagy kick-boxol. Esetleg még a karatét vagy az aikidot ajánlanám, ha elszánt vagy, mert nem 1-2 hónap mire tudod a technikákat alkalmazni.
22/22 -smn- válasza:
Én szeretném megkérdezni az egyik korábbi válaszolótól, hogy mégis mire alapozza azt a kijelentését, hogy bármelyik karatét ajánlja, csak a kyokushint nem?
Én az összes karateirányzatot kipróbáltam, ami a környékemen elérhető volt, mind nulla volt a kyokushinhoz képest. Még csak meg sem ütötték egymást. Azonos testi adottságok mellett gondolkodás nélkül tenném a pénzemet bármikor egy kyokushin karatésra bármelyik más irányzat képviselőjével szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!