Szerintetek ez miért van? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy irodalom órán a gyerek lefényképezte a tanárnőt( aki mellesleg 25 éves!), úgy hogy a tanárnő neki háttal ült.( És így nem vette észre) Én óra után szóltam a tanárnak, hogy a gyerek lefotózta, de ő csak vigyorgott/mosolygott egyet. A gyerek, aki lefotózta nagyon szokta zavarni az órát, nagypofájú meg minden, de a tanárnő mégis csak vigyorog rajta. Én nem vagyok egy nyalizós ficsúr, csak azért figyelmeztettem a tanárnőt, mert bírom őt, rendes velem. Szerintetek ez miért lehetséges? Vagy talán csak az is lehet, hogy ekkora csicska/ribizli a tanárnő? :O2011. nov. 18. 15:05
1/2 A kérdező kommentje:
Basszus:S rossz helyre írtam a kérdést :S A válaszokat azért várnám :)
2011. nov. 18. 15:06
2/2 anonim válasza:
szerintem "ekkora csicska/ribizli a tanárnő":)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!