Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy thai-boxos vagy egy MMA-s...

Egy thai-boxos vagy egy MMA-s győzne az utcán?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 14:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A késes favágó, ez egyértelmű. Kés ellen a thai box és a többi pusztakezes harcművészet annyit ér, mint erdőtűzben a vízipisztoly. Ja és senki ne írja ide a krav maga-t, aki hisz a krav maga és a defendo hatékonyságában, az menjen az ezotéria témákhoz, ott kérdezzen ezekről.
2011. nov. 17. 16:48
 12/20 anonim ***** válasza:

én nyomkodom a zöld kezeket :D

kurv.ajókat írtok!

2011. nov. 17. 16:52
 13/20 anonim ***** válasza:
A krav-maga, és defendo jó. Egyetlen hiba, hogy alig találsz jó edzést. De azért a krav-magát ne az oda járó ötven kilós keménycsávók, és pénzért oklevelet szerzett edzők alapján ítéljük meg.
2011. nov. 17. 16:52
 14/20 anonim ***** válasza:
az a gond eleve a krav magával ,hogy ami úgy jó benne az tényleg úgy érdekesen megvan oldva az a 1seces cuc ,csak én nem nagyon hiszek benne . Szerintem egy annyi ideje toló ökölvívó elverne krav magást és lehet mondani ,hogy ez önvédelem nem sport hát basszus attól még illene . Szerintem egyébként megvan az 1 sec a támadásból ,de utána számomra lassúnak tűnik a stílus aztán rálehet cáfolni persze ,de akiket én láttam bemutatózni meg egyéb abból nekem nagyon ez esett le . Amikor meg azt oktatták hogyan harcolj több ellenfélel akkor voltam azon ,hogy haggyuk már hülyitik itt a népet , hogy majd eljár kravmagázni és 3 embert lever basszus az egész egy kamureklámnak jött le nekem így többedig előadás végére .
2011. nov. 17. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:

persze, ha egy 20 éve jitsuzó mester oktatja, vagy aikidos akkor persze hogy jó.

katonai krav az amit a katonáknak is oktatnak, amcsiban? akiket lekéselnek az arabok mert azok valóban értenek a késhez? én ezt így hallottam, aztán utcán lehet hogy jó a krav ha valaki már 10-20 éve ezt nyomja.

2011. nov. 17. 16:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Jó aki 10-20 éve tolja ott már az is ott van , hogy sok küzdelmet látott . Van egy ismerősöm kempo-s kigyurt ,de nem ez a body builder hanem széles tényleg ilyen ligh heavy weight kb szóval kb egy tyson és bármit megcsinál tényleg nyújtásnélkül a semmiből sarokkal fejre szóval ő nagyvalószínűséggel utcán is a semmiből fejbe rugja a másikat hirtelen . Aki 10-20 éve tolja és bele ad sokat az valszeg eléggé fasza gyerek lesz .
2011. nov. 17. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:
így jobban belegondolve lehet inkább heavy weight úgy olyan nehéz megtippelni ,mert nézem hány kiló ,de tényleg látszik ,hogy gyúr és mégsincs megmerevedve.
2011. nov. 17. 17:02
 18/20 3rdeye ***** válasza:
a láncfűrészes favágó nyer
2011. nov. 17. 17:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Én nyernék. Egyéb kérdés? XD

Késes Krisz

2011. nov. 17. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:

el lehet még érni téged valahol? írtam mailt.

az msn-em meg sz.ar. vagy működik vagy nem..

2011. nov. 17. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!