Hol van pest megyében agyaggalamb lövészet?
Figyelt kérdés
ajándékba szeretném adni. tud valaki váchoz közeli helyen ilyesmit?2011. nov. 10. 13:14
1/3 anonim válasza:
A budapesti Szépművészeti Múzeumban. Keresd Margit nénit, ő segít majd.
2/3 anonim válasza:
ajándékba? az agyaggalamb lövészetet...te gazdag lehetsz
3/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok gazdag. a férjemmel két gyereket nevelünk és még nagyon fiatalok vagyunk. (33 és 35 év)rengeteget dolgozik a párom hogy meglegyen mindenük a lányainknak. karácsonyi ajándéknak valami olyat szerettem volna adni neki, ami különlegesebb, mint egy szép pulcsi vagy ilyesmi.úgy gondoltam egy férfi biztos örül az ilyesminek. sörétes puska, vadászat stb. egy 75 lövéses menet 20 ezer ft.ba kerül.szerintem ez nem drága ha az asszony a férjének örömet akar szerezni. persze máshogy is lehet örömet szerezni de azt most itt nem részletezem. az is megvolt:)
2012. jan. 6. 20:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!