Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek jay cutler vagy...

Szerintetek jay cutler vagy dennis wolf a jobb testépítő és miért?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 19:43
1 2 3
 11/22 dirtboy ***** válasza:
miért mondod hogy nagy az arcom,mire érted?
2011. nov. 3. 12:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Úgy általában. Kicsit kezdesz magas lóról beszélni néha.

Eléggé tájékozott vagy és sokat segítesz,de néha f@szságokat beszélsz. Ez mindenkivel előfordul,de kicsit mindenható "fílinged" kezd lenni.

2011. nov. 3. 12:15
 13/22 dirtboy ***** válasza:

ha így látod biztos így van,nem szólok én már bele

láttam a másik arnold fikázásodat is egy másik kérdésnél látod oda sem írtam inkább semmit mert nem arra használom ezt az oldalt hogy vitatkozzak meg másokba bele kössek.

ez most egy kis kivétel volt mert már rossz volt olvasni hogy miket írnak itt.

nem egészen világos hogy mire érted azt hogy mindenható filling,feltesznek egy kérdést én meg válaszolok,ennyi hogy ebben mi a mindenhatóság azt nem tudom.

ha gondolja a kérdező akkor megfogadja a tanácsom ha nem akkor nem.

ha más tanácsát fogadja meg az sem érdekel,olyankor le szállok az ügyéről és kész konzultáljon azzal akinek az írása tetszett én nem szólok bele.

mostanság ilyen típusú kérdésekre sem szoktam válaszolni csak olyanra amiben lehet segíteni.

az a baj hogy sokan előítéletesek mint most te is hogy láttad már válaszom és akkor már kész nagyképű vagyok lehet le pontozni mert ezt dirtboy írta aki egy nagyképű valaki.

csak tudod mikor néha leveszem a nevem láthatóságát akkor valahogy megváltoznak a dolgok és mindjárt szimpatikusabbak a válaszaim amiket ugyanúgy dirtboy írt csak éppen ezt nem tudja senki.

én azt tanácsolom neked is hogy ne más válaszolót nézz hanem a legjobb tudásod szerint válaszolj a kérdező kérdésére úgy tudsz igazán segíteni másokon.

2011. nov. 3. 12:27
 14/22 dirtboy ***** válasza:

most néztem hogy írtad a tejjel lassítósnak hogy vegyen promixet mert abban több a tejsavó,látod nem csak én írok hülyeséget hiszen minek kéne neki olyan kevert protein ami azért drággáb mert több benne a tejsavó,hiszen neki estére nem kell tejsavó.

ami neki kell az szója és kazein amit megkap az olcsóbb power proteinből.

pont azért kell neki kevert mert nem tejsavó kell hanem lassabb felszívódású erre te ajánlottad azt miben több a tejsavó és drágább is kb.1ezressel kilója.

nem fokok oda írni semmit,csak itt ezt megjegyeztem neked hogy nem csak én hibázok hanem más is.

ha gondolod írd át neki hanem nem én ott nem írok már mert nem akarom más hitelességét rontani, jelen esetben a tiédet

2011. nov. 3. 12:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Arnoldnak nem a sikereit,eredményeit fikázom,csak emberileg nem tartom példaértékűnek. Nem tudom ezt jobban kifejezni.

Nem pontozok le az égvilágon senkit,mert lesz@rom,semmi problémám a válaszaiddal,csak a stílus néha szúrta a szememet. Tanácsodat szeretettel megfogadom....

További jó válaszolást (nincs előítélet,nincs veled bajom,csak mondtam)

2011. nov. 3. 12:37
 16/22 anonim ***** válasza:
A promixet meg azért javasoltam,mert a hasznosulási mutatói leheletnyivel jobbak mint a pp-nek. Power sz@r! Legalábbis Kormány Misi ezt mondta.
2011. nov. 3. 12:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha már sz@rt vesz,vegye a jobbik sz@rt!
2011. nov. 3. 12:40
 18/22 dirtboy ***** válasza:

én most váltottam promix-ről powerra

azért tartom jobbnak mert adagjában több a protein és mivel olcsó ezért nem kell vele méricskélni raksz amennyi jól esik hiszen csak 67forint 1 adag belőle.

ezek a tejsavók egy kicsit túl vannak sok ember szemében értékelve,sokan azt hiszik tejsavó nélkül nem lehet nőni.

ez hülyeség.

itt van egy kép haverról aki még tápkieget is alig szedett sokáig mert nem volt rá elég kes,cserébe viszont rengeteget evett,vitaminokból sem volt semmi extra csak sima kis bolti legerősebb vitamin pezsgős tabi és nézd meg hogy néz ki.

ja és nem szedett még szteroidot,de már lassan tervezi mert muszáj lesz.

pár infó róla:

179cm magas

a képen fogyott és 106kiló

50-es kar

majdnem 140es melkas

ott hon edz meg edzet egy fekpad és egy kis kábeles géppel

na szóval itt a kép:

[link]

szóval lehet hogy így tejsavó meg úgy tejsavó meg nem jó a nagy dózisú vitamin hanem még nagyobb kell de ez a srác 22évesen így néz ki ezek hiányában és konditerem hiányában.

nekem ő a példa vele szoktam konzultálni a testépítésről és tőle tanultam elég sok infót is és lehet hogy ezekre a tanácsokra mondod hogy szerinted hülyeség pedig beválik.

2011. nov. 3. 12:59
 19/22 Fromjezus ***** válasza:

Nah ezt a utolsot nem kellett volna dirtboy!

Ahany ember annyi genetika, s ha valaki valamitol fejlodik masik ember korant sem fog!!! S pont azok a leghulyebbek akik a testepiteshez akiknek kivalo genetikajuk van. Mert egy atlag ember az o modszereikkel joval kevesebb eredmenyt fog elerni!!!

Nem vitatom a haverod tudasat de EGY ember velemeny nekem nem velemeny!! 10-100-1000 az mar valami!

A testepites egy dologrol szol: Sajat magadrol. Hogy fejlodsz legjobban azt magadnak kell kitapasztalni, persze egy bizonyos szint utan!

Elnezest az offert!!

2011. nov. 3. 16:23
 20/22 dirtboy ***** válasza:

azért írod ezt mert nem ismered őt személyesen,nem tudod milyen volt mielőtt elkezdte és látod most azt hiszed hogy valami csoda genetikával rendelkezik pedig nem.

a srác annyi hogy rengeteget eszik,és fejben nagyon ott van,nincs neki semmi csoda genetikája.

akik eddig eljártak hozzá edzeni és hallgattak rá fejlődtek mint a bolond gomba,akkor ezek szerint mindegyiknek csoda genetikája van?

hát nem.

ha nem egy átlagos genetikával rendelkezne ő akkor nem mutattam volna meg a képet róla.

sokan sokat tanulhatnátok tőle az biztos,kitartás is meg mindet.

így nézett ki kondi előtt,kis csofadt test,keskeny váll,kis vékonyka kar,gyenge ízületek,semmi csoda genetika:

[link]

2011. nov. 3. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!