Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy kell ilyen k*baszott...

Hogy kell ilyen k*baszott szálkásnak lenni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=IILl8aiXSDo&feature=feedlik

Hogy még az egész izom vonulatok látszik,mi ennek a titka?Ahogy rá nézel a mellére és kirajzolodnak a vonalak meg a többi test részén is .

2011. okt. 28. 20:15
1 2 3
 1/21 dirtboy ***** válasza:
100%

rajtad van ennyi izom mint ezen srácon?

egyébként nagyon szarul nézni ki a pali,valahogy annyira nincs arányban hogy az már egészen undorítóan fest.

2011. okt. 28. 20:19
 2/21 anonim ***** válasza:
Kevés szénhidrátot tartalmazó kajálás, meg jó edzésterv.
2011. okt. 28. 20:29
 3/21 A kérdező kommentje:
Ez az izomzat szarul nézz ki ????? Én nagyon szeretnék ilyen izmokat még a felét is.. Ja vágom, de gondolom ő felszedett egy pár kilót meg mi egymás aztán ott meg el kezdett keményen szálkásítani.
2011. okt. 28. 20:34
 4/21 anonim ***** válasza:
Tömegelsz 2-3 évig,aztán bediétázol...
2011. okt. 28. 20:42
 5/21 dirtboy ***** válasza:
89%

igen ez a pali szerintem elég szarul néz ki.

lába az nincs,válla az szép nagy viszont a karjához mérve túl nagy.

a melle az még majdnem hogy jó méretű,a háta meg totál szar.

elhiszem hogy neked ez tetszik de én a testépítés szerelmese vagyok és általában profi szinten nézem az test izomarányát nem pedig csak úgy hogy van e rajta izom vagy sincs,és ha van akkor az már jó.

nálam ez nem így megy.

több kell hogy én azt mondjam rá hogy na ez igen, ez jó.

2011. okt. 28. 21:00
 6/21 A kérdező kommentje:
Vágom hogy mondod : ) mondjuk ja van benne valami de te nem mutatsz nekem olyat ami szerinted fullos izom ? vagy ember is jó : ) de aza baj hogy nem olyan egyszerű hogy minden izomcsoportod úgyan olyan szépen fejlődjön vagy is nekem nem annyira : (
2011. okt. 28. 21:09
 7/21 dirtboy ***** válasza:
89%

hát figyelj, a profi testépítők általában elég jó arányban vannak, ott már nekem is sasolni kell hogy mi nem jó.

bár vannak elég feltűnőek mint pl.denis wolf vádlija vagy még pár éve rolley winklar melle is elég feltűnően gyenge volt.

vagy hogy ellentétet is mondjak pl.tom platz,na neki a lába teljesen elnyomta a felsőtestét,az ideiek közül kai green van még olyan helyzetben hogy a lába sokkal fejlettebb mint a felső teste,bár a felsőtest is brutális de a lába még jobban.

de ha megnézed mondjuk az idei győztest phil heath-t na ő már elég jó arányokkal rendelkezik,rajta már nem látok így képek alapján aránytalanságot.

de igaz ezek már más kategória, nem éppen annyi izommal rendelkeznek mint a linkedben a csávó viszont én ilyeneket nézegetek nap mint nap.

2011. okt. 28. 21:26
 8/21 A kérdező kommentje:
Mostanába sok ilyet nézek én is, ezek közül csak phil heath-ot ismerem ő tényleg jó, de szerintem mindig arnold lesz a toppon őt tudom hogy szteroidozott, de ő okosan használta de a többi emberke szteroidot használ vagy csak sokat zabál azt nem tudom.
2011. okt. 28. 21:57
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
Szép fikatenger, Dirtboy. Láthatnánk a te edzésvideódat is? Csak hogy lássuk, hogyan is kell kinézni...
2011. okt. 28. 22:09
 10/21 dirtboy ***** válasza:

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad

nekem nincs edzésvideóm de nem is kell hogy legyen ahhoz hogy megtudjam mondani hogy a csávó aránytalan izomzattal rendelkezik.

2011. okt. 29. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!