Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik a legerősebb energizáló...

Melyik a legerősebb energizáló szerinted (edzés elött) ilyenre gondolok mint pl Hot Blood?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 21:07
 1/4 dirtboy ***** válasza:

kinek mi jön be,van akinek a hot blood jó van akire pedig nincs semmi hatással és ez más energizálóra is vonatkozik.

nem lehet rámondani egyikre sem hogy ez vagy az a legjobb.

2011. okt. 5. 21:19
 2/4 anonim válasza:
Az előttem szóllónak igaza van...de ha mégis egy egész jó kis energizálót szeretnél kipróbálni, akkor a Muscletech -től a NeuroCore t ajánlom...bár igaz hogy Magyarországra még nem tudom hogy honnan lehetne rendelni (ugyanis én Szlovákiában éllek, ide már szerencsére megtudom rendelni) NAGYON de NAGYON penge dolog...próbáltam már Hot Blood ot, Big Bang-et, de megmondom őszintén hogy eddig ez a legtutibb.. (nálam legalábbis) szép estét.
2011. okt. 5. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy mire kell.

Állóképességi edzéshez pl küzdősporthoz,konditermihez,vagy csak ilyen vérbőséget okozó dologra gondolsz.

2011. okt. 5. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
hot blood szerintem egy átlagos koffein-toleranciával bíró embernek elég kell, hogy legyen. Ami nagyon durva, az a Muscle Marinade, fél adag reggel, és még este is pörögsz tőle!
2011. okt. 6. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!